Kommunikationsforum

Breaking bad news i ly af Løkke

I ly af Venstres formandsdrama bringes der i disse dage en masse dårlige historier i medierne. Alle vil ud med deres skeletter i skabene i ly af interessen omkring Løkke. Målet er så få læsere og så lidt virak som muligt. Læs her en række historier, der enhver anden dag ville have ryddet forsiden.
Og hvad tænker en god spindoktor så? At det er tid til at få affaldet hældt ud. Har man en stinker, er det nu, den skal begraves under endeløse telegrammer om Venstre. Kforum giver dig her en rask, lille liste over de mest geskæftige spindoktorer derude. De har brugt stormløbet på Løkke til liiiige at klemme en lille stinker ud.
 
Mega metrokaos
Når Københavns nye metroring åbner i december 2018 bliver det uden de nuværende metrotoge til at køre på skinnerne. De er nemlig forældet ren teknologisk, lyder det fra metroselskabets projektchef Nina Kampmann på b.dk i dag. Ikke en nyhed, der vil give positiv genklang i befolkningen efter den modvind, metrobyggeriet allerede har fået.
 
Kræftkontrol neddrosles for at spare
Regeringen og Danske Regioner indgik tirsdag en ny økonomisk aftale, der betyder, at der ikke bliver afsat lige så mange penge til kræftpatienters kontrolbesøg i fremtiden. En historie, som både Jyllands-Posten og TV2-nyhederne har samlet op, men som kunne have vokset sig langt større, hvis regeringen var i søgelyset.
 
 
Læs nyheden hos Tv2 eller Jyllandsposten
 
Waterfront indrømmer endelig alt
Historien om, at kommunikationsbureauet Waterfront og direktør Lars Poulsen har erkendt at have overtrådt straffeloven i forbindelse med ansættelsen af journalisten Lars Abild, var både at finde i dagens Politiken, på DR og TV2, men kun som en lille note. Og det til trods for, at sagen i et tidligere stadie fik kæmpe opmærksomhed.  
 
 
 
Nej til Nykredits lusk med bidragsforhøjelser
Onsdag den 3. juni dømte Højesteret imod Nykredits ret til at forhøje administrationsbidraget på boliglån og dermed potentielt tjene 200 millioner mere på boligejerkunder. Da Nykredit i sin tid købte Totalkredit, måtte de nemlig af konkurrencehensyn nedsætte bidraget til 0,5 procent for nye kunder. Det forsøgte de at få til ikke at gælde længere, men nej, blev der sagt. Heldigvis på en dag med høj sø i det politiske, så historien indtil videre kun figurerer i Jyllands-Posten.
 
 
 
Banker tjener 1,85 millioner i timen 
Den nyhed kunne mange fra venstrefløjen sikkert koge en lækker suppe på, hvis ikke de havde andet at tænke på. Nu er den kun bragt hos Finansforbundet, som skriver: “Ser man alene på regnskabstallene – og udelader menneskelige indikatorer såsom at mange tusind har mistet deres job, og at mange medarbejdere bærer rundt på alvorlige stress-symptomer – kan det konstateres, at de gode tider er tilbage for en stor del af bankverdenen”. '
 
 
 
KL og regeringen giver boligejerne skattesmæk
Regeringen er klar med dårligt nyt til boligejerne, som kommer til at betale 6,4 procent mere i boligskat næste år – en stigning, der hæver sig over den gennemsnitlige årlige stigning på 5,8 procent og nærmer sig det maksimalt mulige. Aftalen blev belejligt indgået tirsdag den 3. juni, hvor alle troede, at Løkke ville gå af. Historien er bragt hos Business.dk (foto) og hos Jyllands-Posten.
 
Læs hele artiklen på business.dk eller hos Jyllands-Posten
 
Nordeas landechef går (måske ikke frivilligt)
Peter Nyegaard, landechef I Nordea med en 26 år lang karriere i banken bag sig, holder op, selvom han ikke har et andet job. Bortset fra korte bemærkninger vil hverken banken eller Peter Nyegaard kommentere, hvorfor dette netop sker nu.
 
 
 
Nyhed om dårlig patientsikkerhed på plejehjem forbliver lokalnyhed
Ifølge Hillerød Posten dækker rapporter om 'utilsigtede hændelser' i rigtig mange tilfælde over forkert medicinering og patientuheld I Hillerød kommune. Det kunne have været samlet op af en kvik journalist, der kunne finde ud af, om det er et landsdækkende fænomen, men alle har haft for travlt.
 
 
 
Bidrag meget gerne med andre bud på historier, der fortjente et rigt liv i pressen, men som blev væk i Venstre-stormen. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!

Jeg accepterer vilkårene for nyhedsbreve

Forsiden lige nu

Læs også