Kommunikationsforum

Fucking fantastisk folkeklub-folkemøde

Færre politikere. Få mediekendisser. Flere fantastiske folk, som folk er flest. Ergo: et sjovere, bedre og mere hyggeligt folkemøde. For det var folket for folket på Folkemødet, mens vi hørte Folkeklubben og drak os fulde med Hus Forbi-folket. Det var godt. Det var det bedste.
Det var godt. Foto: Greenpeace.
 
Vi danser stadig indeni, lidt klogere og bedre venner med alle i Folkekøbing fra DF til DJ. Ja, her var bare så god karma, at Wilders og andre vilde typer bare druknede i Master Fatmans salsarytmer. Alt var godt, og vi forstår nu selv Stop-kampagnen. Her Kforums uforudsigelige, uforsigtige kåring af folkeånden på dette års fucking fantastiske folkeklub-folkemøde.
 
 
Bedste Tweet: Bornholms Politi. Rigtige mænd, når de for en gangs skyld er rigtig sjove.
 

Biggest Big Penis Oversharing: Muligheden for at male med kunsteren Uwe Max' penis. Altså at lave et gesamtkunstwerk sammen med ham og hans penis på en stor plads fuld af mennesker.
 
 
Politikens læsere stiller op for hjemmeværnet? WTF?
 
Mest WTF Co-branding: Politiken Plus-læsere i hjemmeværnets regnslag med sloganet: Vi stiller op for hjemmeværnet. Lørdag nat begyndte det at regne voldsomt over Gæstgiveren. Heldigvis, eller uheldigvis, var det kun hjemmeværnet, som var forberedt med gratis regnslag.  Politikens politisk korrekte læsere valgte derfor meget overraskende at støtte hjemmeværnet i denne kritiske force majeure-situation med ingen ringere end Ditte Giese i front. Moralen: Regn og våde sokker slår altid ideologi. Politikens læsere stiller op til og for hvad som helst, blot det er gratis, og de kommer tørskoet gennem globaliseringens kaos.
 
 
Bedste nye Dance Floor-påfund: Det nye gulv ved ølpølse-uddelingen hos Rud Pedersen har rykket festen fra dårlig til bedre. Vi har været onde mod Rud Pedersens fest. De har nu lyttet og udviklet den klassiske 'fadøl i mørk baghave med et dansegulv'. Det er godt. Klapsalve for det.
 
 
Bedste Røv: Politiets røvlækre indsatsstyrke. Bornholms tidende/Fotograf Allan Rieck. 
 
 
Bedste Nye Møntfod: De såkaldte Pamper Dollars, som gav gratis fadøl i fagbevægelsens HQ i Folkets Hus. Skål selv, siger Løkke.
 
 
Mest Triste Lykkehjul: Lykken er ikke mere EU-oplysning. Heldigvis eller desværre.
 
BUUM. USAF in the house.
 
Ultimative Bad Ass Putin Power Play Show of Force: USAF-overflyvning af Allinge med to B52ere strategiske bombefly. 
 
 
Kedeligste Formidling af Sjoveste Emne: Kedelig journalist og bilagsnørd Morten Phil går amok i sjove bilag på en superkedelig måde. Den bogstavelige gennemgang af ufatteligt mange bilag fra Rigshospitalets hjertelægeskandale i journalistforbundets telt. Fuck, det var kedeligt. Det kan godt være, han vandt Cavlingprisen, men den vinder han sgu ikke for sin faglige formidling.
 
 
Bedste Morgenmøde: We do yoga. Hvis man er Alternativ, starter man dagen sådan. Hver dag er yogadag.
 
 
Folkemødets Mest Mystiske Mand: Den mand er bare så mystisk.
 
 
Bedste Gastroseksuelle YOLO-oplevelse: Rød bloks Lars Trier Mogensens testsmagning af Clos du Vougeot - den mest kulturradikale og salonsocialistiske rødvin. Clos du Vougeot er en vinmark i Bourgogne, der producerede så himmelske vine, at munke i forgangen tid byggede en mur om marken. Det er sakral jord, indhegnet af guds tjenere, en kolossal kirke af vin til guds ære - og med en gotisk port i den urgamle mur er den som en katedral? med himlen som tag over det største landbrug på jorden. Det var Clos du Vougeot, som Karen Blixen serverede til sine vagtler i sarkofag (helt konkret: Clos de Vougeot du Prieuré Monopole, Côte de Nuits).
 
 
Bedste Stand og Hvidt Telt-koncept: Dansk Flygtningehjælp, som lykkedes med helt konkret at vise, hvordan det er at være flygtning.
 
 
Mest Irriterende, Ukreative Kreative Bureau-branding: Licence to Operate fra Operate. Deres ”kreative” afdeling burde have inddraget deres license to operate, ASAP.
 
 
Folkemødets Hyggeligste Billede: Vi har selv drenge i den alder. Håber, han fandt mor.
 
Bedste VIP-fest Vi Måtte Gatecrashe: Egmont. 
 
 
Mest Transeksuelle Kampagne: DSR's 'alle mandlige sygeplejersker er homoseksuelle-kampagne'.
Bedste Social Media Twitter-tip: Bloker ordet 'telt'. Alt med 'telt' er bare kedeligt.
 
 
Bedste Innovation: Muligheden for at betale for Hus Forbi med SMS og MobilePay.
 
Folkemødets Dummeste Kommentar: Kforums redaktør til Hus Forbi-sælger: "Hvor bor du på Bornholm?".
 
 
Mest Alternative Alternativ: Rottepartiet. Tag ansvar for bedre navn og kommunikation næste gang.
 
 
#mestmystiskehashtag: #HvorerJelved? Ja, vi har spurgt om det samme en del tid nu. Hvor er du, Marianne?
 
 
Mest Menneskelige Øjeblik: Da Ulige Numre spillede deres nummer "Frit Land". Et nummer om at være flygtning i en kold verden. Det var godt og tiltrængt i en valgkamp af hate speech. Hør det her.
 
 
 
Bedste Party Attitude: Ungdommens Røde Kors. De kan feste. De rykker op i superligaen og er nu rated som en must do-fest på Folkemødet i al fremtid.
 
 
 
Allinge Aha-oplevelse: Stop-kampagnen gav pludselig mening, da den forbandt kaffetørst, partiet og et konkret løfte. Stop nu den hetz. Det var fedt at drikke kaffe og kunne udfylde 'Stop alt og alle' på De Konservatives teltvæg. Stop vælgerflugten nu.
 
 
Bedste Brandjacking og Brand-activation: Fuld Neo-jakke-håndværkertypes brug af Sampensions ballon som hårbånd og tissestøtte.
 
 
Allinges Mest Distræte DJ:  Magnus Heunicke. Okay, det er fair nok, at du spiller roliganmusik og Robyn. Slet ikke okay, at du tjekker din iPhone, når dit DJ-job er at rykke et dansegulv. Tilbage på DJ-skinnerne, Magnus. Du er ikke den DJ, vi kæmper på gulvet for (redaktionel tilføjelse, som skaber tvivl om, om han er udsat for et justitsmord).
 
 
Folkemødets BFF: Folkemødet og bandet Folkeklubben. De klæder hinanden, og det rocker for vildt, når de er sammen. Folkemødet er en folkeklub, og Folkeklubben et møde mellem folk. What’s not to like? 
 
 
Bedste Koncert: Folkeklubben i Højskolernes telt. Folkets kærlighed er Folkeklubbens styrke.
 
 
Stopdans: Mest irriterende, frelste 'vi er de ægte hippier'-danseri: Alternativets 'dans dig glad-danserier'.
 
Mest Bidske, Liderlige Fest: Master Fatmans salsa-amok-løb i Domen. Det var svedigt.
 
Tak for et fucking fantastisk folkeklub-folkemøde. Intet slår folk, når folk er bedst. Det var de i Allinge.
 
 
 
 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!

Jeg accepterer vilkårene for nyhedsbreve

Forsiden lige nu

Læs også