Årets speciale-specialister


Timme skrev sit speciale i 1996 på København Universitet i Film- og Medievidenskab. Specialet havde titlen 'Problemer og perspektiver i Jean Baudrillards medieteori'.
Karl-Heinz Pogner er lektor på CBS, underviser blandt andet i faget ’Medieudvikling og digital kommunikation’ og har gennem flere år været vejleder på forskellige projekter, bachelorprojekter og specialer. Karl-Heinz er særligt interesseret i grænsefladerne mellem den akademiske verden og praksis, organisationskommunikation og tekstproduktion. Hans forskning undersøger også offentlig-private partnerskaber, co-creation og forandringskommunikation.

Karl-Heinz skrev sit speciale i tysk, litteratur og historie ved Mainz Universitet, og det havde den engelske titel ’The New Times Are Appearing on Crutches. Post-war Germany as Topic in New and Newest Western German Literature’ (originaltitel på tysk).
1) eksemplarisk opfylder kravene for akademisk stringens og samfundsmæssig/organisatorisk relevans
2) bidrager med undersøgelser, resultater og refleksioner både i den akademiske verden og i erhvervslivet
3) går til undersøgelsen klart og konsistent, at rapporten integrerer problemformuleringen med forskningens ’state of the art’, den teoretiske baggrund, velargumenterede metodiske valg og egne empiriske analyser og nye resultater”.
Mette Lundorf er Head of External Communications hos COWI og tidligere kommunikationschef hos Vejdirektoratet og A. P. Møller Mærsk. Hun har 15 års erfaring som kommunikationsrådgiver, leder og praktiker og har stor erfaring inden for strategisk rådgivning og udvikling af organisationens visuelle, verbale og digitale identitet og kommunikationsstrategi.
.jpg)
Anders Dybdal er områdedirektør hos Operate og ekstern lektor på RUC. Anders har tidligere arbejdet som konsulent for Mogens Lykketoft på Christiansborg, som pressemedarbejder i en interesseorganisation og som selvstændig kampagnekonsulent. Derudover har han været med til at stifte tænketanken Cevea, hvor han også sidder i bestyrelsen.

"Et godt speciale skal være både akademisk stærkt, praktisk anvendeligt og ikke mindst nyskabende. Jeg er særligt på udkig efter specialer, der bryder system- og vanetænkning i både kommunikationsteori og praksis".
Anne Vestergaard er lektor ved Center for Corporate Social Responsibility på CBS, hvor hun vejleder mange projekter på alle niveauer. Lige nu er hun vejleder for ti specialestuderende. Anne er vice-studieleder og linjekoordinator for cand.merc. (kom), og hun underviser i fagene ’Corporate Responsibility, Governance & Communication’, ‘Medieudvikling og digital kommunikation’ og ‘Branding i Teori og Praksis’ på cand.merc. (kom) og HA(kom) på CBS. Annes forskning kredser om moralske diskurser med en særlig interesse i, hvordan formidlingen af institutionelle, teknologiske og semiotiske processer bidrager til diskurserne.
.jpg)
Anne er uddannet i lingvistik i USA og skrev sit speciale om kognitive processer i sprogbehandlingen. Det var et eksperimentelt psykolingvistisk speciale om hjernens behandling af nogle ret nørdede grammatiske problemer, hvor hun brugte eye-tracker, målte reaktionstider og så videre – noget fjernt fra den måde, Anne arbejder med kommunikation på i dag.