Kommunikationsforum

K-briefing - kort og godt

Her samler vi det, du skal vide, nu vi ved det. Den amerikanske præsident får sin briefing hver morgen, du får den hver uge i dit nyhedsbrev. Kforum kuratererer kort om kommunikation.
Kforums ugentlige k-opdatering
Kforums ugentlige k-opdatering
 
Vi har sagt det længe, men nu er det endnu mere klart: Sms/messengers er det nye powermedie. Hvad betyder det så for os?
 
Mikkel Jørnvil er blevet K-chef for intern kommunikation i TDC. Godt valg og tillykke til begge. Vi har en gave til ham og alle, der arbejder med intern kommunikation. Et Business Model Canvas specielt tilpasset. Lige til at stjæle her.
 
Apple, Facebook og Slack har nu interface, som kan snakke med kunderne. Hvad betyder det, og hvad er det så lige?
 
Det blev farvel og tak til Bo. Læs Rune Lykkebergs mærkelige 'kærlighedserklæring' til sin gamle chef.  Tænk at takke ham for hans optræden til folkemødet. Det er ikke bare tyndt om den tynde mand. Det er frækt. Men okay, vi var også lidt frække, da han tiltrådte, og skrev ’Er Bo bedre’? For var det en fejlrekrutteret faghistoriker med fine fornemmelser?
 
Hvordan skriver man gode e-mails til sine kunder? Nyt site har samlet de bedste eksempler fra Slack, AirBNB, Trello og Pinterest. Naturligvis på engelsk, men anyway; god inspiration til gode, glade kunder. 
 
Den disruptive succes af de såkaldte platform-virksomheder som AirBnB og Uber har naturligvis påvirket den måde, man tænker strategi på. Farvel til Porters Five Forces og goddag til platformen som den nye strategiske legeplads. Fint tema i HBR's aprilnummer om denne problematik. Vi var selv meget glade for artiklen: Pipelines, Platforms, and the New Rules of Strategy af Alstuyn, Parker og Choudary.
 
 
Ikke mere snak om apps. Nu er det bots. Hvordan bygger du så din egen bot i Facebook Messenger? Det tager kun 5 minutter.
 
Dit site kan blive 128 gange mere brugervenligt på 128 måder. God liste med UX-input. Skrevet af UX-folk for UX-folk.  
 
Du taber dig kun af at spise mindre. Motion har ingen til lille effekt. Fin gennemgang af forskningen på området fra VOX.
 
Kan du huske den kommunikationsmodel fra den grønne RUC-bog? Så siger navnet Claude Shannon dig noget. Han er netop fyldt 100 år, og det har The New Yorker skrevet godt om.  Altså manden, ikke modellen.
 
Virtual Reality er ved at blive mere og mere til virkelighed. Her er The Guardians første forsøg med VR. De har så valgt et fængsel WTF?
 
Vi ses i uge 19.
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!

Jeg accepterer vilkårene for nyhedsbreve

Forsiden lige nu

Læs også