Kommunikationsforum

Find de bedste k-events HER

Mangler du et overblik over, hvad der sker i løbet af året af kommunikationsrelevante arrangementer? Ingen panik! Vi præsenterer her kommunikationskalenderen, der giver et bud på de bedste og vigtigste events i kommunikationsverdenen i 2019. Glæd dig eksempelvis til 9. maj, hvor hele kommunikationsbranchen samles til årets k-konference, KOM19. Ses vi?
Kforum har samlet et udvalg af årets anbefalingsværdige k-faglige events. Følg dem, og bliv ajour med kommunikationsbranchen anno 2019. Foto: Jeanne Kornum.
Kforum har samlet et udvalg af årets anbefalingsværdige k-faglige events. Følg dem, og bliv ajour med kommunikationsbranchen anno 2019. Foto: Jeanne Kornum.
Designarrangementer
 
Vil du have en unik chance for at få indblik i nogle af verdens mest kreative, skarpe hjerner, skal du til Forward Festival i Wien! Her får det kreative community chancen for at udveksle meninger, dele erfaringer og lære af hinandens historier gennem workshops, netværksarrangementer og live art-sessioner.
 
 
Læs mere om Forward Festival for Creativity, Design and Communication her.
 
Tech-arrangementer
 
ContentTECH Summit, San Diego, 8.-10. april
Tag med til denne konference, og lær, hvordan den nyeste teknologi og de innovative processer helt grundlæggende vil ændre, hvordan vores arbejdsliv kommer til at se ud de næste to til fem år. Herigennem lærer du, hvordan du skaber, formidler og leverer indhold til din målgruppe, og dermed giver dine kunder en bedre digital oplevelse.
 
 
Læs mere om ContentTECH Summit her.
 
CPH Transform, København, 17. Januar
CPH Transform er en konference med fokus på, hvordan den digitale tranformation ændrer vores medievaner, og hvordan måden, hvorpå vi udvikler video på, forandres i takt med dette. Konferencen forener både deltagere og speakere på tværs af brancher.
 
 
Læs mere om CPH Transform her.
 
Social Media Conference bliver afholdt i et af Disneylands resorts i Orlando. Konferencen har noget for alle i kommunikationsverdenen, lige fra branding til coporate affairs. Her vil også være rig mulighed for at netværke, du kan nemlig både finde cocktailreceptioner og private netværksmiddage.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pre-conference workshop day is just about ready to kick off! #RaganDisney is almost underway.

Et opslag delt af Ragan Comms & PR Daily (@ragan_prdaily) den

Læs mere om Social Media Conference for PR Marketing and Corporate Communication her
 
The Next Web, Amsterdam, 9.-10. maj
TNW er Europas førende tech-festival med 250 udstillere og 15.000 deltagere, hvor de besøgende bl.a. er iværksættere, udviklere, marketing managers, CEOs og politiske beslutningstagere. På den to dage lange festival kan man opleve alt fra talere fra diverse organisationer til paneldiskussioner og workshops. Emnerne omhandler alt fra kunstig intelligens til blockchain og alt derimellem.
 
 
Læs mere om The Next Web her.
 
UX Copenhagen, København, 18.-19. marts
Igen i 2019 afholdes UX Copenhagen, og denne gang handler den om ’Consent and Privacy’. UX (user experience) har inviteret blandt andet Mailchimp, DataEthics.eu og ThinkPlace til at tale, og arrangementet byder både på debatter og workshops. Billetter er til salg.
 
 
Læs mere om UX Copenhagen her.
 
Bureau-/reklamearrangementer
 
Nordic Affliate Conference, Stockholm, 27.-28. marts
NAC samler mediebureauer, reklamebureauer og mange andre nøgleforeninger til konferencen i Sverige. Selve begivenheden udfolder sig som en form for lounge-konference, hvilket giver deltagerne mulighed for at netværke på en mere intim og uformel måde.
 
Læs mere om Nordic Affiliate Conference her.
 
Mediearrangementer
 
Nordic Media Festival Bergen, Norge, 8.-10. maj
Nordic Media Festival er den største årlige mediekonference i Norden med over 1.700 deltagere. Konferencen skaber et fællesskab, hvor mediefolket kan samles og debattere de vigtigste spørgsmål inden for branchen i dag og blive informeret om de nyeste trends og tendenser. Festivalen kulminerer i den prestigefyldte Gullruten TV Award Show, den norske version af Emmy Awards.
 
 
Læs mere om Nordic Media Festival her
 
Politiske arrangementer
 
Political Campaign Festival, Berlin, 30. januar
Dette internationale arrangement stiller skarpt på fremtidens politiske kampagner og den viden, der er nødvendig at besidde for at udvikle kampagner i et så omskiftende miljø som det politiske miljø. Kommunikatører, kampagneudviklere og Public Affairs-eksperter står klar til at give dig et sjældent indblik i deres viden og færdigheder.
 
 
Læs mere om Political Campaign Festival her.
 
Kommunikationsarrangementer
 
Converge, Atlanta, Georgia, 19.-22. februar
Uddannelse og kommunikation er nøgleordene i denne konference. Converge er en digital marketingskonference, hvor de bedste og skarpeste hjerner inden for kommunikationsfaget samles og redesigner faget. Det er her, morgendagens innovative idéer ser dagens lys.
 
 
Læs mere om Converge her.
 
Konferencen søger at redefinere den interne kommunikations muligheder ved at inddrage adfærdsteori. Der er blevet udviklet en række interaktive sessioner med det formål at inspirere dig til at engagere og stimulere dine kollegaer eller medarbejdere på et dybere niveau, og som fundamentalt vil ændre dit syn på dig selv, din karriere og din organisation.
 
 
Læs mere om International Communications Conference her.
 
SXSW, Austin, Texas, 8.-13. marts
Fra blockchain og kryptovaluta til brand storytelling til design og VR til medier og journalistik  til dette event er der noget for alle. Sessionerne, som afholdes af industriens største stemmer, udforsker den spændende tid, som kommunikations- og marketingbranchen går i møde.
 
 
Læs mere om SXSW her. Foto: Renee Dominguez
 
Specialeprisen, København, 9. Maj
Igen i år hylder Kforum 2018’s bedste specialer med Specialeprisen ved KOM19. Det kan være startskuddet på din jobkarriere  og så kan du vinde 10.000 kroner. Tilmeldingsfristen for Specialeprisen er 31. januar 2019.
 
 
Læs mere om Specialeprisen her.
 
KOM19, København, 9. maj
Den 9. maj samles hele kommunikationsbranchen til årets k-konference, KOM19. DJ og Kforum står bag og byder på inspirerende og levende oplæg, faglige udfordringer, networking og middag. Vi ser på digitale k-tendenser, får internationalt udsyn og ny viden om og af branchen. Vi kårer det bedste inden for kommunikation og samler alt fra k-studerende til branchens eminencer  og så selvfølgelig alle os andre. Meld dig til allerede nu, hvis du vil være sikker på en plads.
 
 
Snart løftes sløret for, hvad der er i vente til KOM19. Foto: Jeanne Kornum.
 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!

Jeg accepterer vilkårene for nyhedsbreve

Forsiden lige nu

Læs også