Kommunikationsforum

Kforum kalder alle k-chefer

Vi gennemfører en stor k-chefundersøgelse sammen med fagforeningen Kommunikation og Sprog. Tilmeld dig, bliv en del af panelet, og få resultaterne. Jo flere som melder sig til, jo bedre og mere valide bliver resultaterne. Godt for dig, godt for undersøgelsen og godt for alle andre k-chefer.
Hjælp dig selv, hjælp Kforum, og hjælp alle k-chefer til at blive klogere på k-chefrollen. Foto: Getty Images
Hjælp dig selv, hjælp Kforum, og hjælp alle k-chefer til at blive klogere på k-chefrollen. Foto: Getty Images
Vi skal alle blive klogere på k-chefens rolle, udfordringerne i kommunikationsbranchen, og hvilken type kandidater der bliver efterspurgt i kommunikationsbranchen. Hvad kræver jobbet af dig? Hvilke medarbejdere og kompetencer har du brug for? 
 
 
Du tilmelder dig her:
 
 
Hvis du deltager i undersøgelsen, får du tilsendt alle artikler og analyser, der bliver udarbejdet på baggrund af undersøgelsen. Du hjælper os i Kforum, dig selv og andre k-chefer med at blive klogere på roller, faget og kompetencer. Altså mange gode grunde til at deltage. Kom nu, kære k-chef. Det bliver godt. Hjælp dig selv, hjælp Kforum, og hjælp alle k-chefer til at blive klogere på k-chefrollen.
 
Undersøgelsen af k-chefens rolle gennemføres af Kommunikationsforum i samarbejde med fagforeningen Kommunikation og Sprog. Kontakt redaktør Timme Bisgaard Munk på timme@kforum.dk, hvis du har spørgsmål, idéer eller andet til undersøgelsen.
 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!

Jeg accepterer vilkårene for nyhedsbreve

Forsiden lige nu

Læs også