Kommunikationsforum

#dkpol-pulsen (uge 46)

Pelle Dragsted nægter at falde for højrefløjens splittende pis. Vi skal derimod samle os, mod dem. Det skal nemlig være slut med al den ’os mod dem’-retorik! Özlem Cekic kalder berøringsangste danskere for berøringsangste, der i berøringsangste svar beviser, at de ikke er berøringsangste. #dkpol samler sig om det jødiske samfund og forkaster enhver form for jødehad.
Pelle Dragsted nægter at hoppe på højrefløjens pis
Den københavnske Venstre-borgmester Cecilia Lonning-Skovgaard har i ugens løb kaldt nyuddannede for luddovne og bedt dem om at tage et job i Netto. Det ville venstrefløjens Che Guevara, Pelle Dragsted, slet ikke høre på. Under hashtagget #solidaritet opfordrede han alle til ikke at hoppe på højrefløjens splittende pis. Højrefløjen svarede.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Özlem Cekic i modvind for at kalde danskerne berøringsangste over for alkoholkulturen
Tidligere medlem af Folketinget for SF Özlem Cekic pointerede tidligere på ugen, at danskerne, ifølge en ny rapport, i gennemsnit drikker omkring 9 liter ren alkohol om året. Hun tilføjede, at det største problem nok var, at danskere generelt er ret berøringsangste, når det kommer til alkoholkulturen. Dele af Twitterdanmark tog selvfølgelig krænket til tasterne, og Cekic blev forklaret, at sådan skal hun under ingen omstændigheder snakke til #dkpol. For alle ved, at den bedste måde at modbevise, at man er berøringsangst, er ved at blive sur og kalde folk navne.
 
 
 
Twitter kan også være samlende – varme tanker til det jødiske samfund i Danmark
Ugen på #dkpol har været fyldt med varme hilsner til det jødiske samfund i Danmark. På 81-årsdagen for Krystalnatten blev flere jødiske familier chikaneret og mange jødiske grave vandaliseret af nynazister landet over. Fra alle fløje blev der i ugens løb støttet op om ét centralt budskab: Nazismen og jødehad hører ingen steder hjemme i Danmark. Her blot få af de mange vamre tanker: 
 
 
 
 
 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!

Jeg accepterer vilkårene for nyhedsbreve

Forsiden lige nu

Læs også