Kommunikationsforum

Ugens kommunikationskriser med Anna og Lasse

Ugens Krise: ”Ideen opstod lidt utænkt, og måske derfor godt”. Hos Kforum er vi vilde med k-podcasten Ugens Krise, hvor Anna og Lasse vender ugens vigtigste k-kriser, og vil fremover linke til den hver fredag.
Ugens Krise kan høres på blandt andet Spotify, Apple Podcasts og Podtail.
Ugens Krise kan høres på blandt andet Spotify, Apple Podcasts og Podtail.

”Ugens Krise er en podcast, hvor vi (Anna Thygesen og Lasse Laursen, red.) taler om aktuelle kriser i medierne.” Sådan lyder introen på Facebook. Anna Thygesen har eget firma, er mangeårig rådgiver i blandt andet krisekommunikation og gæsteunderviser på CBS. Lasse Laursen er ekstern lektor på CBS inden for samme felt.


Podcasten opstod ved et tilfælde, da Lasse foreslog Anna, at de lagde deres båndede undervisning – grundet corona – på nettet. Nu havde de jo lavet det til de studerende. ”Derudaf opstod, lidt utænkt, og måske derfor godt, ideen om at kommentere på ugensmediekriser hver fredag. Det første afsnit tilbage i september 2020 var om Jeppe Kofods MeToo-krise og Socialdemokratiets, og spindoktor Martin Rossens, håndtering af sagen. Så var vi ligesom i gang.”


Her mere end 45 afsnit, og en del bearbejdede mediekriser, senere er podcasten for længst velkendt blandt alle, der arbejder med medier og kommunikation. ”Selvom det er en podcast, du kan streame når som helst, hører lytterne den fredag lige efter udgivelse. Det synes jeg, er fedt. Det er jo ugens aktuelle kriser, vi vender.”
 
 
I denne uges afsnit af Ugens Krise gæster Jes Dorph-Petersen i et 33 minutter langt samtale-skænderi med Anna og Lasse

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!

Jeg accepterer vilkårene for nyhedsbreve

Forsiden lige nu

Læs også