Kommunikationsforum

Radius CPH udvider partnerkredsen

Tidligere kommunikationsdirektør i Arla Kasper Ibsen Beck bliver partner i kommunikationsbureauet Radius CPH. Han vender tilbage til Radius efter mere end ti år i nogle af Danmarks største virksomheder og skal indgå i Radius’ ledelse og bidrage til at løfte bureauets rådgivning inden for corporate kommunikation.
Kasper Ibsen Beck kommer med 18 års erfaring med kommunikation, public affairs og omdømme. Foto: Radius CPH
Kasper Ibsen Beck kommer med 18 års erfaring med kommunikation, public affairs og omdømme. Foto: Radius CPH
Kommunikationsbureauet Radius CPH hiver en gammel kending hjem i form af tidligere chefkonsulent Kasper Ipsen Beck, der bliver nyt medlem af partnergruppen. Kasper Ibsen Beck kommer fra en rolle som kommunikationsdirektør i Arla Danmark, hvor han siden 2012 har haft forskellige roller med ansvar for koncernens kommunikation, og før det hos Vestas Wind Systems.
 
”Der er ingen tvivl om, at vi med Kasper får en af Danmarks skarpeste kommunikationshjerner ombord på holdet. Vi har haft glæde af at arbejde sammen med ham som kunde i mange år, så vi har fulgt hinanden tæt. Han er tilmed et fantastisk rart menneske, som er forankret i de værdier, Radius bygger på. Derfor glæder det mig meget, at Kasper har valgt at vende tilbage til Radius,” siger Nicolaj Taudorf Andersen, CEO og stifter af Radius, og fortsætter:
 
”Kaspers karriererejse er et rigtig godt eksempel på talentudviklingen i Radius, hvor vi netop har fokus på at give vores ansatte de rette kompetencer og værktøjskassen til at kunne begå sig i store virksomheder med komplekse problemstillinger. Det har været en fornøjelse at følge Kasper, og det gør mig utroligt stolt, at han nu kommer tilbage til os.”
 
Vil være rådgiver igen
 
Kasper Ibsen Beck ser frem til at få sin daglige gang i Radius’ kontorer.
 
”Jeg sætter stor pris på de erfaringer og oplevelser, som min tid i Arla og Vestas har givet mig. Men jeg har også haft en stærk lyst til at vende tilbage rådgivergerningen og bruge alt det, jeg har lært fra virksomhedssiden i Radius’ rådgivning af kunderne. Derfor glæder jeg mig til at arbejde sammen med nogle af branchens allerdygtigste rådgivere og blive en del af et stærkt lederteam,” siger han.
 
Radius CPH har ca. 50 ansatte og rådgiver mellemstore og store virksomheder, private equity-fonde og selskaber samt private velgørende fonde og dele af den offentlige sektor. Partnergruppen i Radius består nu af Nicolaj Taudorf Andersen, Henrik Fallesen, Mads Bech Larsen og Kasper Ibsen Beck. Michael Kristiansen er desuden tilknyttet som associeret partner.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!

Jeg accepterer vilkårene for nyhedsbreve

Forsiden lige nu

Læs også