Kommunikationsforum

Marianne Hjaltelin ny CEO og partner i Lead Agency

Fra 1. september bliver Marianne Hjaltelin ny CEO og partner i Lead Agency efter Søren Kaster.
Marianne Hjaltelin overtager chefstillingen hos Lead Agency fra Søren Kaster til september. Foto: Rune Lundø
Marianne Hjaltelin overtager chefstillingen hos Lead Agency fra Søren Kaster til september. Foto: Rune Lundø
Lead Agency får ny CEO og partner til september, hvor Marianne Hjaltelin overtager chefsædet fra Søren Kaster. Det oplyser bureauet i en pressemeddelelse.
 
Marianne Hjaltelin har bestredet forskellige ledelsesposter i Hjaltelin Stahl og Accenture Interactive og kommer fra en stilling som managing director for Acceleration Nordic. 
 
Søren Kaster fortsætter resten af året som "wingman" for Marianne Hjaltelin i overdragelsen af CEO-rollen og vil fremover stadig være tilknyttet bureauet som rådgiver på udvalgte opgaver, herunder Folkemødet i 2023. 
 
”Det er et nøje planlagt direktørskifte, der er godt for Lead. Marianne er den helt rigtige til sammen med partnergruppen og alle medarbejderne at forløse det enorme potentiale, vi har. Det er også godt for mig, fordi jeg på trods af 40 fantastiske år i medie- og kommunikationsbranchen stadig har drømme og ideer, jeg gerne vil forløse i et tredje kapitel. Hvordan de realiseres, må tiden vise. Foreløbigt vil jeg resten af året have fuld fokus på at overdrage CEO-rollen til Marianne,” siger Søren Kaster.
 

Ærefrygt og stolthed

 
Marianne Hjaltelin ser frem til at tage styringen hos Lead Agency og vil tage en endnu større strategisk rolle for bureauets kunder.
 
”Lead er stærkt positioneret til at tage en endnu større, strategisk rolle for vores kunder, det er jeg ikke i tvivl om. Vi kan hjælpe kunderne med at navigere i, hvordan man på en ægte, ordentlig og forretningsintegreret måde kan tage en relevant position og "være noget" for både medarbejdere, kunder og samfund. Det potentiale glæder jeg mig helt afsindigt meget til, at vi sammen skal forløse," siger Marianne Hjaltelin og fortsætter:
 
"Det er på alle dimensioner en sund virksomhed med dybe kunderelationer, høj integritet og et stærkt værdifællesskab. Derfor er det både med stor stolthed og en grad af ærefrygt, at jeg har sagt ja til at overtage CEO-rollen efter Søren."

Bestyrelsesformand Thomas Ladefoged mener, at det er “et Lead i topform, som Marianne sætter sig for bordenden af.” 

”Gennem de sidste mange år har Søren sammen med partnergruppen og medarbejderne udviklet og udvidet Leads kompetencer, kultur og faglige rækkevidde. Det har skabt kontinuerlig fremgang på både top- og bundlinje, og Lead er i dag et fantastisk godt sted. Derfor er jeg overordentlig glad og stolt over, at vi i dag kan præsentere Marianne Hjaltelin som ny CEO."

Marianne Hjaltelin tiltræder som CEO og medejende partner pr. 1. september 2022.

Lead Agency har i dag 51 medarbejdere.

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!

Jeg accepterer vilkårene for nyhedsbreve

Forsiden lige nu

Læs også