Kommunikationsforum

Rud Pedersen får ny adm. direktør

Rud Pedersen Public Affairs henter ny adm. direktør hos Radius CPH.
Jens Hjorth-Larsen går på barsel og bliver ny adm. direktør hos Rud Pedersen Public Affairs fra februar 2023. Foto: PR
Jens Hjorth-Larsen går på barsel og bliver ny adm. direktør hos Rud Pedersen Public Affairs fra februar 2023. Foto: PR
Fra 1. februar 2023 får Rud Pedersen Public Affairs Denmark ny adm. direktør. Det bliver Jens Hjorth-Larsen, der lige nu er COO hos Radius CPH, som overtager roret næste år fra den nuværende chef, Jonas Wulff. Det skriver Jens Hjorth-Larsen på LinkedIn.
 
Jens Hjorth-Larsen går på barsel efter lidt over et år hos Radius CPH, inden han starter hos Rud Pedersen i det nye år. Han ser dog allerede frem mod arbejdet hos Rud Pedersen.
 
"For at udvikle forretningen, skal vi også udvikle Rud Pedersen som arbejdsplads. Vi skal sikre, at Rud Pedersen forbliver et fantastisk sted at være, at lære og at udvikle sig, så vi kan tiltrække og fastholde branchens dygtigste rådgivere," skriver Jens Hjorth-Larsen på LinkedIn.
 
Rud Pedersen Public Affairs er en del af Rud Pedersen Group, en voksende konsulentvirksomhed inden for public affairs og strategisk kommunikation, som også omfatter King Street, RP People, Welcom og Fabula på ni europæiske kontorer.
 
Senest har bureauet været i medierne i sager om lobbyisme for bl.a. bryggeribranchen, tobaksbranchen og medicinalbranchen, hvor Jyllands-Posten har skrevet om bureauets arbejde.
 
Jonas Wulff fortsætter hos Rud Pedersen som seniorpartner med ansvar for forretningsudvikling og salg. 
 
 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!

Jeg accepterer vilkårene for nyhedsbreve

Forsiden lige nu

Læs også