Kommunikationsforum

Ny k-direktør: fra Velux til Sweco Danmark

Lotte Kragelund er ny kommunikationsdirektør hos arkitekt- og ingeniørrådgivervirksomheden Sweco Danmark.
Lotte Kragelund kommer fra en stilling som Director Long-term Relevancy, Buildings of the Future hos Velux. Foto: Sweco.
Lotte Kragelund kommer fra en stilling som Director Long-term Relevancy, Buildings of the Future hos Velux. Foto: Sweco.
af Mikkel Skov Petersen
Den 1. december tiltræder Lotte Kragelund som kommunikationsdirektør hos arkitekt- og ingeniørrådgiveren. Hun får det overordnede ansvar for Sweco Danmarks branding og kommunikation og plads i virksomhedens landeledelse.
 
Hun kommer fra en stilling som Director Long-term Relevancy, Buildings of the Future hos vinduesproducenten Velux. Hos Sweco skal hun ifølge en pressemeddelselse arbejde med Swecos brand, thought leadership-kommunikation og bæredygtighedsfortælling.
 
”Jeg er drevet af bæredygtighedsagendaen, som jeg har arbejdet med i VELUX med fokus på et sundt indeklima og at bygge CO2-neutralt. Det motiverer mig, at bæredygtighedsindsatsen i Sweco er bredere forankret, og at jeg nu skal til at markedsføre viden i stedet for et produkt,” siger Lotte Kragelund i pressemeddelelsen.
 
Lotte Kragelund har læst cand.negot. i arabisk sprog og kultur og sideløbende gennemført sprogofficersuddannelsen. Hun taler arabisk med egyptisk dialekt, da hun tidligere har arbejdet for Arla i Mellemøsten.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!

Jeg accepterer vilkårene for nyhedsbreve

Forsiden lige nu

Læs også