Kommunikationsforum

Operate får to nye partnere

Operates to nye partnere kommer internt fra bureauet.
Lasse Dam Valentin og Morten Arleth Skov bliver partnere i Operate. Foto: PR
Lasse Dam Valentin og Morten Arleth Skov bliver partnere i Operate. Foto: PR
Lasse Dam Valentin og Morten Arleth Skov er trådt ind i partnerkredsen i Operate, der nu tæller syv partnere. Begge er fundet internt i bureauet, hvor Lasse Dam Valentin er strategidirektør, og Morten Arleth Skov er brandingdirektør.
 
Udvidelsen markerer overgangen til en styrket partnermodel i Operate, der skal sikre de bedste betingelser for at realisere en vækststrategi, der handler om at fortsætte de seneste års vækst og cementere bureauets position opbygget over 20 år.
 
CEO Anders Dybdal er glad for udnævnelsen af de to nye partnere og varsler flere udvidelser af partnergruppen i fremtiden.
 
”Det glæder mig, at vi har fået en partnermodel, der gør det lettere at tage nye partnere ombord. Det gør, at vi både kan fastholde og rekruttere branchens dygtigste rådgivere, og det er afgørende for at levere forandringer for vores kunder. Morten og Lasse er eksempler på store talenter, vi selv har været med til at opfostre. De kommende år vil vi også udvide partnergruppen med konsulentprofiler, som vi har headhuntet udefra,” siger han.
 
Med de to nye partnere består ejerkredsen i dag af Anders Dybdal (CEO), John Pedersen, Per Rystrøm, Karen Lorenzen, Torben Clausen, Morten Arleth Skov og Lasse Dam Valentin.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!

Jeg accepterer vilkårene for nyhedsbreve

Forsiden lige nu

Læs også