Kommunikationsforum

Morten Reimar rykker til Advice

Efter sin exit fra Christiansborg som personlig rådgiver i Venstre går Morten Reimar nu bureauvejen som rådgiver i Advice.
Foto: Kasper Emil Tornfeldt
Foto: Kasper Emil Tornfeldt
Morten Reimars cirka to år på Christiansborg stoppede kort før, folketingsvalget blev udskrevet i år, hvor han opsagde sin stilling som personlig rådgiver for den politiske ordfører i Venstre, Sophie Løhde.
 
I alt har han i cirka to år beskæftiget sig med presse, kommunikation og rådgivning for Venstre og for Det Radikale Venstre i kølvandet på, at han skrev bogen Uffe mod magten om Alternativets stifter, Uffe Elbæk.
 
Nu har han takket ja til en stilling som rådgiver i Advice, selvom den mulighed kun var en ud af flere.
 
”Siden jeg sagde op som personlig rådgiver for den politiske ordfører i Venstre, har jeg drukket spandevis af kaffe for at undersøge de muligheder, der har været. Og det har været i øst og vest. Både om jeg skulle til at være journalist igen, om jeg ville tilbage på Christiansborg, eller om jeg skulle prøve noget helt nyt ved at gå ind i bureauverdenen,” siger Morten Reimar i et skriftligt svar.
 

Vigtigt med godt arbejdsmiljø

Valget af Advice skyldes, at han oplever, at bureauet har et ”tårnhøjt fagligt niveau kombineret med et rart og inkluderende arbejdsmiljø”. ”Særligt det sidste har været afgørende for mig, da jeg skulle finde ud af, hvor mit arbejdsliv skulle fortsætte, og jeg er blevet taget enormt varmt imod, på trods af dårligt at være trådt ind i huset endnu,” siger Morten Reimar.
 
Selvom han ikke har bureauerfaring, kommer tiden på Christiansborg og hans tidligere rolle som journalist ham til gode, mener han.
 
”Jeg kommer til at indgå i et hold af dygtige og meget forskellige mennesker og skal rådgive virksomheder og organisationer om mange af de ting, jeg har lært tidligere, nemlig kommunikation, branding, positionering, kreativ idéudvikling og pressehåndtering. Det ser jeg frem til med stor spænding.”

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!

Jeg accepterer vilkårene for nyhedsbreve

Forsiden lige nu

Læs også