Kommunikationsforum

Viaplays k-direktør stopper

Mette Christiansen Barnes, der senest har været kommunikationsdirektør i Viaplay Group, har besluttet at tage en karrierepause.
Mette Christiansen Barnes har besluttet at trække sig som kommunikationsdirektør i Viaplay Group. Foto: Privatfoto
Mette Christiansen Barnes har besluttet at trække sig som kommunikationsdirektør i Viaplay Group. Foto: Privatfoto
Efter cirka syv år i Viaplay Group, der tidligere var kendt som Nent, har Mette Christiansen Barnes valgt at trække stikket som kommunikationsdirektør. 

"Intet slår handling, og efter syv virkelig gode og tempofyldte år med ekstremt smæk på ekspansionen og væksten hos Viaplay Group har jeg taget en beslutning om at sætte Corporate life på hold for en lille stund og for første gang i min karriere nuppe et lille break til refleksion," skriver hun i et LinkedIn-opslag
 
I løbet af de seneste to år har underholdningskoncernen ekspanderet til de baltiske lande, Polen, Holland og Storbritannien.
 
Væksten har bidraget til at gøre det til en krævende position at være kommunikationsdirektør, skriver Mette Christiansen Barnes, som ifølge opslaget stadigvæk "brænder for at udvikle kommunikationsstrategier og mennesker". 

Hun understreger, det ikke har været en nem beslutning, og tilskriver den alene et behov for at holde pause og overveje sit fremtidige arbejdsliv.
 
"Jeg står et rigtig godt sted i livet og kan mærke, at jeg nu skal prøve noget andet. Hvad det bliver, vil tiden vise," skriver hun. 
 
 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!

Jeg accepterer vilkårene for nyhedsbreve

Forsiden lige nu

Læs også