Kommunikationsforum

Prins Nikolai-program sendes, inden han mister titel

Tv-programmet "Min egen kurs" udkommer før tid, fordi prinsen får frataget sin titel 1. januar.
Prins Nikolai mister sin titel som prins 1. januar 2023. Foto: Ida Marie Odgaard
Prins Nikolai mister sin titel som prins 1. januar 2023. Foto: Ida Marie Odgaard
Programmet Min egen kurs, hvor Emil Midé Erichsen har inviteret prins Nikolai på sejltur, er blevet fremrykket og bliver sendt nu i stedet for i foråret 2023, som det ellers var planlagt. Det skriver Politiken.
 
Det sker, fordi prins Nikolai tidligere på året fik frataget sin prinsetitel af dronning Margrethe pr. 1. januar 2023, mens programmet blev optaget i maj sidste år, da han stadig havde sin titel som prins.
 
Ifølge Politiken bliver man dog ikke klogere i programmets første afsnit på, hvorfor programmet egentlig er fremrykket. Der bliver i stedet talt om, at prinsen og hans far deler humor, at han er blevet bakket op i modeldrømmen, hvordan man laver de bedste brasekartofler, og hvor fedt det er at have et "vildt dejligt stofskifte".
 
Samtalen mellem Midé og prins Nikolai berører dog hans titel lidt, når han fortæller om, hvornår i sit liv han blev klar over, at hans familie var anderledes end de fleste andres.
 
"Det blev jeg i sådan 2. klasse, fordi jeg har jo skullet fortælle mit navn, og det bliver en lidt spøjs historie, for jeg har jo ikke rigtigt noget efternavn. Der er mit fornavn og så en titel," siger han og svarer nej til at have følt sig presset af titlen.
 
Programmet Min egen kurs kan ses lige nu på TV 2 Play.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!

Jeg accepterer vilkårene for nyhedsbreve

Forsiden lige nu

Læs også