Kommunikationsforum

Pressechef bliver ny Venstre-rådgiver

Efter knap fem år som pressechef i Venstre skifter Søren Olufsen fra næste år rolle, når han bliver rådgiver for økonomiminister Troels Lund Poulsen.
Søren Olufsen bliver på Christiansborg i sit nye job. Foto: Venstre
Søren Olufsen bliver på Christiansborg i sit nye job. Foto: Venstre
Søren Olufsen, der i lidt over fire år har været pressechef i Venstre, rykker fra årsskiftet til en stilling som særlig rådgiver for økonomiminister Troels Lund Poulsen (V).
 
I sin tid som pressechef har han været en del af fem valgkampe, fem landsmøder, fem sommergruppemøder "samt hundredvis af morgenmøder på telefonen, før de fleste almindelige mennesker står op", skriver han på LinkedIn og fortsætter:
 
"At få lov til at arbejde med politik på Christiansborg er et privilegium. Det er nok det tætteste, man kommer på at være med i Superligaen for alle os, der ikke var gode nok til at spille fodbold. Intenst, taktisk og af til med hårde tacklinger." 
 
Søren Olufsen, der er uddannet journalist, kom til Venstre fra en stilling som pressechef i Danmarks Lærerforening. Han har også arbejdet med presserådgivning i Dansk Sygeplejeråd og FOA samt været politisk reporter for DR Nyheder, skriver Altinget

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!

Jeg accepterer vilkårene for nyhedsbreve

Forsiden lige nu

Læs også