Kommunikationsforum

Venstre ansætter journalist som ny mediechef

Venstre ansætter politisk Berlingske-journalist Hans Skovgaard Andersen som ny mediechef for partiets medieafdeling på Christiansborg.
Foto: LinkedIn
Foto: LinkedIn
Venstre ansætter Berlingske-journalist Hans Skovgaard Andersen som ny mediechef. Det skriver Venstre i en pressemeddelelse.
 
Hans Skovgaard Andersen bliver ansvarlig for partiets medieafdeling, der tidligere hed pressetjenesten, på Christiansborg. 
 
”Jeg er hamrende glad for, at Hans har sagt ja til den her opgave. I Hans får Venstres folketingsgruppe en dybt erfaren journalist og rådgiver, der med sit netværk og viden om både journalistik og Christiansborg bliver et stort aktiv for Venstre," siger Venstres partisekretær, Christian Hüttemeier, i pressemeddelelsen.
 
Hans Skovgaard Andersen kommer fra en stilling som politisk journalist på Berlingskes Christiansborg-redaktion. Han har derudover en fortid som kommunikationsrådgiver i firmaet Ulveman & Børsting, politisk reporter på Radio24syv og journalist på DR’s Christiansborg-redaktion.Han ser frem til at arbejde på den anden side af bordet på Christiansborg..
 
”Jeg er rigtig glad for at få muligheden for at stå i spidsen for Venstres medieafdeling på Christiansborg. For mig er det en ny side af livet på Christiansborg, jeg nu skal i gang med, og jeg ser meget frem til de spændende opgaver, der ligger forude," siger han i pressemeddelelsen.
 
Hans Skovgaard Andersen tiltræder i sin nye stilling den 1. marts.
 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!

Jeg accepterer vilkårene for nyhedsbreve

Forsiden lige nu

Læs også