Kommunikationsforum

Danica henter ny public affairs-chef

Til april får Danica Pension ny public affairs-chef, som kommer fra Danske Bank, som Danica er ejet af.
Nikolaj Larsen starter som public affairs-chef i Danica Pension til april. Foto: LinkedIn
Nikolaj Larsen starter som public affairs-chef i Danica Pension til april. Foto: LinkedIn
Nicolaj Larsen bliver ny public affairs-chef i Danica Pension til april, hvor han skal drive det politiske spor for at understøtte Danicas stærke position i alt fra forebyggelse af sygdom til bæredygtighed. Det skriver han selv på LinkedIn.
 
"For at sige det lige ud: Det glæder jeg mig enormt meget til. Ikke mindst til at vende retur til sundhedsområdet, som står mig nært," skriver han selv på LinkedIn.
 
Han kommer fra en stilling som senior public affairs advisor hos Danske Bank, der ejer Danica Pension, hvilken han har haft siden august. 
 
Tidligere har han arbejdet i næsten syv år for Det Konservative Folkeparti, hvor han senest var chefkonsulent, indtil han skiftede til Danske Bank og nu Danica Pension. Han skriver på LinkedIn, at han kommer til at savne Danske Bank,
 
"Jobskiftet betyder også et farvel til Danske Bank. Det er vemodigt. For jeg har virkelig nydt det store privilegie, det er, at arbejde i banken. Alt fra den politisk rådgivning til Carsten Egeriis, udvikling af nye policyforslag og meget mere," skriver Nicolaj Larsen.
 
 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!

Jeg accepterer vilkårene for nyhedsbreve

Forsiden lige nu

Læs også