Kommunikationsforum

Tidligere tv-vært og selvstændig bliver pressechef

Line Ernlund kan igen skrive titlen som pressechef på sit cv.
Line Ernlund, her fra sin tid som pressechef for Liberal Alliance, bliver pressechef igen. Foto: Privatfoto
Line Ernlund, her fra sin tid som pressechef for Liberal Alliance, bliver pressechef igen. Foto: Privatfoto
Line Ernlund skifter livet som selvstændig rådgiver og podcast-vært ud med titlen som pressechef hos LB Forsikring fra april. Det skriver hun på LinkedIn.
 
"Jeg har i løbet af de seneste måneder fundet ud af, at jeg savner et fagligt og socialt fællesskab med gode, sjove og dygtige kolleger. Det får jeg nu! Tusinde tak for muligheden Pernille Als Fussing," skriver hun med henvisning til kommunikationschefen i LB Forsikring,
 
Om ansættelsen skriver Pernille Als Fussing selv på LinkedIn, at hendes team vokser: 
 
"Jeg glad for at jeg til april kan byde velkommen til Line Ernlund, som ny pressechef i LB Forsikring. Line får en nøglerolle, når det kommer til at skabe synlighed omkring LB og fortælle om vores rejse mod sammen at gøre forsikring overflødig."
 
Rollen som pressechef i LB Forsikring blev ledig, efter Marie Grabow Westergaard stoppede pga. en ny strategiperiode, som LB Forsikring indleder, hvilken fik hende til at genoverveje sit job som pressechef i forsikringsselskabet. 

Line Ernlund har blandt andet en baggrund som redaktionschef på Nordisk Film, vært på TV 2 og pressechef for Liberal Alliance. 
 
 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Forsiden lige nu


Læs også

Job