Kommunikationsforum

Ny k-direktør til TryghedsGruppen

Dansk Sygeplejeråd mister sin kommunikationschef og chefredaktør til TryghedsGruppen.
Morten Jakobsen (foto) skal blandt andet bidrage til udviklingen af TrygFondens position som almennyttig samfundsaktør. Foto: PR
Morten Jakobsen (foto) skal blandt andet bidrage til udviklingen af TrygFondens position som almennyttig samfundsaktør. Foto: PR
Morten Jakobsen er fra 1. maj ny kommunikationsdirektør i TryghedsGruppen og TrygFonden, lyder det i en pressemeddelelse. 
 
TryghedsGruppen er den største aktionær i forsikringsselskabet Tryg og støtter via TrygFonden "tryghedsskabende projekter". 
 
Morten Jakobsen kommer fra en stilling som kommunikationschef og chefredaktør hos Dansk Sygeplejeråd, hvor han har været siden 2018. Tidligere har han været kommunikationsdirektør i Diabetesforeningen, pressechef hos Kræftens Bekæmpelse samt journalist, reporter og leder hos Danmarks Radio.
 
I sit nye job skal han blandt andet bidrage til udviklingen af TrygFondens position som almennyttig samfundsaktør og TryghedsGruppens rolle som demokratisk virksomhed, lyder det. 
 
”Kommunikation spiller en central rolle for både TrygFondens og TryghedsGruppens arbejde og position," siger adm. direktør i TryghedsGruppen, Rie Odsbjerg Werner, i meddelelsen og tilføjer: 
 
"Med ansættelsen af Morten har vi fået en person, som har indgående erfaring med eksekvering af mange forskellige kommunikationsindsatser og med et stærkt blik for, hvad der skal til for at skabe samfunds- og adfærdsforandring gennem kommunikation og formidling." 
 
Morten Jakobsen ser frem til sin nye rolle, lyder det i meddelelsen. 
 
”At kunne bidrage til at øge trygheden i Danmark gennem TrygFondens almennyttige arbejde såvel som at udvikle TryghedsGruppen som demokratisk virksomhed er opgaver, jeg ser frem til med både stor ydmyghed, stolthed og energi," siger han. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!

Jeg accepterer vilkårene for nyhedsbreve

Forsiden lige nu

Læs også