Kommunikationsforum

Som om Ekstra Bladet ikke var uhyggelig nok i forvejen …

DR og Ekstra Bladet indgår et samarbejde om den danske tv-thriller ”De udvalgte”. DR viser 13 søndage i prime time et afsnit af thrilleren. Ekstra Bladet udkommer 13 mandage med romanudgaven af søndagens afsnit.

Thrilleren "De Udvalgte" vises første gang søndag den 2. september kl. 20 på DR1. Og forventningerne er tårnhøje. De 13 afsnit har appel til det unge publikum og med forgængere som "Taxa" og "Rejseholdet" i netop denne sendetid, er DR forvænt med høje seertal, men også forberedt på, at den stærke stil i "De Udvalgte" kan blive for meget for nogle seere.

Det er instruktøren af de barske spillefilm "Pusher" og "Bleeder", Nicolas Winding Refn, der sammen med Jens Dahl står bag "De Udvalgte". Det er et nutidsdramaet, der følger en gruppe unge. De flytter ind i en mystisk lejlighed, og deres samvær udvikler sig til et mareridt af mistro, løgn og begær. Forfatteren Benn Q. Holm har overført handlingen til romanform. Med titler som "Hafnia Punk" og "Sommer" har Benn Q. Holm placeret sig som en habil nutidsfortæller.

Det er første gang, at man om mandagen kan læse et afsnit af søndagens tv-drama som føljeton i en avis. Spørgsmålet er, om TV og tryksværte vil gå op i en højere enhed, så læserne af Ekstra Bladets mandagstillæg vil se detaljerne i serien i et nyt lys ...

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Forsiden lige nu


Læs også