Kommunikationsforum

PR-bureauerne går til Dansk Management Råd

Brancheforeningen for Public Relationsvirksomhederne (BPRV) går sammen med Dansk Management Råd (DMR), der organiserer management virksomhederne i Danmark. Det nye DMR ønsker at øge kendskabet til konsulentvirksomhedernes betydning for udviklingen af dansk erhvervsliv og den offentlige administration.De Danske Public Relations virksomheder (BPRV) er på en generalforsamling enstemmigt blevet enige om at slå deres brancheforening sammen med Dansk Management Råd (DMR). Formanden for BPRV, Steffen Lüders, kalder beslutningen historisk.

”Public Relations er et bredt fag, hvor vi arbejder i spektret mellem markedsføring, relationsopbygning, medier og management. Efter megen overvejelse mener vi at have mest tilfælles med managementkonsulenterne, og derfor var det logisk, at vi slog os sammen med Dansk Management Råd.”

Jannick B. Pedersen, formand for Dansk Management Råd, anser Public Relations virksomhederne som oplagte medlemmer af DMR; ”Public Relationsfaget er historisk set gået fra primært at dreje som om medierelationer til i dag at være mere orienteret om management, corporate image og forandringsprocesser i virksomhederne, og vi har derfor længe ment, at det var oplagt at Public Relationsvirksomhederne organiserede sig i DMR”.

Public Relations virksomhederne beholder et selvstændigt netværk og bestyrelse i DMR, der skal varetage Public Relation branchens særlige interesser.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Forsiden lige nu


Læs også

Job