Kommunikationsforum
Kursus temaer Strategisk kommunikation

Strategisk kommunikation

 

Dato: 26. september 2024 | 1 dag

Effektmåling: Brug data til at forbedre din kommunikation (Aarhus)

Virker dine indsatser egentlig? Effektmåling er notorisk svært for kommunikatører, men der er hjælp at hente. Lær at sætte de rette mål og prioritere din indsats. 

Dato: 1. oktober 2024 | 1 dag

Diversitet og kommunikation

Kom i gang med at arbejde målrettet med diversitet og inklusion – for brandets værdi og relevans og for rekruttering og fastholdelse.

Dato: 2. oktober 2024 | 1 dag

Krisekommunikation: Din handlingsplan, når krisen rammer

Konkrete værktøjer til krisehåndtering i praksis. Lær, hvordan du bedst forbereder din organisation på en krise. Udvikl handleplaner, arbejd på din egen krisestrategi, og hør cases fra virkeligheden 

Dato: 24. oktober 2024 | 1 dag

Kommunikationsstrategi: Lær at udvikle en stærk og brugbar plan (Aarhus)

Lær at lægge en konkret strategi for en kommunikationsindsats, og få og en mere sikker hånd, når du skal eksekvere. Undervisning af tidligere kommunikationschef. 

Dato: 29. oktober 2024 | 1 dag

Ekspertkommunikation og thought leadership: Synliggør dine talspersoner 

At være ansigtet udadtil kræver et solidt fundament og et godt rustet bagland for taktisk at føre talspersonen sikkert gennem junglen af medier og metoder. 

Dato: 5. november 2024 | 1 dag

Kommunikationsstrategi: Lær at udvikle en stærk og brugbar plan

Lær at lægge en konkret strategi for en kommunikationsindsats, og få en mere sikker hånd, når du skal eksekvere. Undervisning af tidligere kommunikationschef. 

Dato: 13. november 2024 | 1 dag

Tiltræk og tilknyt talent med digital kommunikation

På én dag får du værktøjerne til at udarbejde en kommunikativ rekrutterings- og fastholdelsesstrategi og lærer at indtænke tiltrækning og tilknytning som en del af din kommunikationsindsats.

Dato: 21. november 2024 | 1 dag

Effektmåling: Brug data til at forbedre din kommunikation

Virker dine indsatser egentlig? Effektmåling er notorisk svært for kommunikatører, men der er hjælp at hente. Lær at sætte de rette mål og prioritere din indsats.