Kommunikationsforum
Kursus temaer Intern kommunikation Skab effektiv intern kommunikation med de nyeste digitale kanaler

Skab effektiv intern kommunikation med de nyeste digitale kanaler

Skab effektiv intern kommunikation med de nyeste digitale kanaler

Udvalget af digitale kanaler til intern kommunikation er eksploderet. Senest med en lang række AI-værktøjer. Vi ser nærmere på de mange kanalmuligheder, og hvordan de sammen kan styrke en samlende strategi for jeres interne kommunikation anno 2024

På dette kursus får du et overblik over de nyeste digitale kanaler, der kan optimere den interne kommunikation i din organisation. Du lærer, hvordan nye digitale kanaler spiller sammen med de mere traditionelle, hvilket indhold der virker i kanalerne, og hvordan intern kommunikation spiller en rolle i at få kanalerne til at leve i organisationen. Med denne viden i bagagen udformer vi første bud på en kanalmatrix til netop jeres virksomhed eller organisation. På den måde kommer du fra kurset med første skridt til en mere struktureret kanalstrategi for jeres interne kommunikation.

Kurset er for dig, der arbejder med intern kommunikation – enten på et strategisk niveau eller som producent af indhold til kanaler.

Dato
08/10/2024
Hvor
København
Adresse
Akademikertårnet, Lindevangs Allé 2, 2000 Frederiksberg
Kursustype
Kursus
Antal dage
1 dag
Pris
6.490 kr. Der er kollegarabat på 20 % på alle efterfølgende tilmeldinger, hvis I er flere fra samme virksomhed, der gerne vil deltage.

Program

Trends og tendenser i den interne kommunikation
Vi starter med at se på, hvordan den interne kommunikation har udviklet sig. Der er sket enormt meget med måden, vi kommunikerer på, og forventningen til, hvad god kommunikation er. Det er afgørende at have det for øje såvel i forbindelse med strategi som kanalvalg og kommunikationsindhold.

Digitale interne kommunikationskanaler
Hvilke kanaler skal vi pille ned fra hylden, når vi skal ud med et givent budskab? Her får du et overblik over udviklingen i digitale kanaler til intern kommunikation, herunder også de nyeste skud på stammen inden for AI. Vi vil også se på de mere traditionelle, og hvordan de kan sættes i spil i den nye kontekst.

Indhold i den rette kontekst
Og hvad så med det indhold, der skal puttes i kanalerne? Du får inspiration til, hvordan du laver engagerende indhold, der kan fange medarbejdernes opmærksomhed i en travl arbejdsdag, og masser af inspiration fra andre virksomheder.

Kanalmatrix og strategi for jeres interne kommunikation
Med et overblik over den interne kommunikations udvikling, forståelse for kanaler og det gode indhold er vi nu klar til at sætte den viden i spil i forhold til jeres kontekst. Vi arbejder med at udarbejde jeres kanalmatrix – både med kanaler, som I har i dag, og kanaler, der kunne give mening i fremtiden. Med denne kanalmatrix har du et kvalificeret startskud for jeres fremtidige strategi for den interne kommunikation og et konkret værktøj til din hverdag.

Udbytte

På dette kursus får du:
Et overblik over de nyeste digitale kanaler, der kan optimere den interne kommunikation i din organisation.
Viden om og konkrete eksempler på, hvordan du laver engagerende indhold til nye kanaler eller faciliterer dialoger.
Første bud på jeres kanalmatrix for den interne kommunikation.

Du møder

Jonas Bladt Hansen

Rådgiver og ekspert i digitale kanaler

Praktisk

Hvornår?

Tirsdag d. 8. oktober 2024 kl. 9.00 – 15.30.
Kom fra kl. 8.45 til morgenmad. Vi begynder kl. 9.00 præcis.

Hvad koster det?

6.490 kr. (ekskl. moms)
Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for.

Hvordan melder jeg mig til?

Tilmeld dig i bunden af siden. Husk EAN-nr. og CVR-nr.

Hvor?

Dagen afholdes hos Akademikertårnet
Lindevangs Allé 2, 2000 Frederiksberg

Hvad inkluderer prisen?

På alle vores kurser får du morgenmad, vegetarisk frokost og lækker forplejning dagen igennem.

Har du spørgsmål?

Skriv til kforum@kforum.dk

Kommer du i bil?

Der er 2 timers fri parkering på Peter Bangs Vej. I parkeringsområdet ved Nimbusparken kan der parkeres uden begrænsning mod betaling. Der er 12 pladser tilknyttet Akademikertårnet, hvor fri p-billet kan hentes i receptionen. Ellers kan der parkeres på vejene, hvor alm. parkeringsregler for Frederiksberg er gældende.

FAQ

Hvad kan vi hjælpe med?

Ditte Havelund

Team- og udviklingsleder

26 36 27 83

Tilmelding

Ønsker du at tilmelde mere end to deltagere, skriv til kforum@kforum.dk

Loading posts…