Kommunikationsforum

Skoforhandlere: Vi har taget skraldet for Ecco

Eccos manglende kommunikation om sine aktiviteter i Rusland har ramt forhandlerne af mærket, siger formand for skobranchen.
”Det er en speciel situation, som Ecco har sat sine forhandlere i," siger brancheformand til Avisen.dk. | Foto: Pr / Ecco
”Det er en speciel situation, som Ecco har sat sine forhandlere i," siger brancheformand til Avisen.dk. | Foto: Pr / Ecco

Forhandlerne af Ecco mærker konsekvenserne af, at skokoncernen ikke har givet interview om beslutningen om at beholde sine over 200 butikker i Rusland siden foråret sidste år.

Sådan siger Jørgen Krebs til Avisen.dk. Han er formand for skohandlernes brancheforening, Skobranchen, og ejer selv tre butikker i Skoringen-kæden, som forhandler Ecco-sko.

Ifølge ham er salget faldet ”drastisk” i nogle af butikkerne.

”Det er en speciel situation, som Ecco har sat sine forhandlere i, når de ikke vil udtale sig. Det svarer til, at det var Coop og byggemarkederne, der skulle forsvare Carlsberg og Rockwool (der også har fortsat deres aktiviteter i Rusland, red.). Vi har stået fuldstændigt alene ude i butikkerne og taget skraldet for Ecco, fordi Ecco ikke har villet kommunikere om det,” siger Jørgen Krebs til Avisen.dk.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!

Jeg accepterer vilkårene for nyhedsbreve

Forsiden lige nu

Læs også