Kommunikationsforum

Grøn lobbyist savner ikke Slotsholmen

Kun få topembedsfolk skifter til det private erhvervsliv efter en lang karriere, men det har Lars Gert Lose gjort som chef for kommunikation i grøn succesvirksomhed. 
Lars Gert Lose har blandt andet været Danmarks ambassadør i USA, men står i dag i spidsen for public affairs og kommunikation i CIP. | Foto: Jacob Ehrbahn
Lars Gert Lose har blandt andet været Danmarks ambassadør i USA, men står i dag i spidsen for public affairs og kommunikation i CIP. | Foto: Jacob Ehrbahn

Lars Gert Lose skiftede i 2022 sit job som departementschef i Udenrigsministeriet ud med en nyoprettet stilling som chef for global public affairs, kommunikation og marketing i Copenhagen Infrastructure Partners (CIP). 

Det overraskende skifte har han ikke fortrudt, fortæller han i et interview på Altinget.dk

CIP er dannet af tidligere topfolk i det daværende Dong Energy og forvalter i dag investeringer for omkring 140 mia. kroner globalt. 

”CIP er en vild virksomhed at arbejde i. Det er sjovt at være med til at bygge organisationen omkring public affairs og kommunikation op fra bunden af. Jeg har nogle fantastiske muligheder for at dyrke udenrigs- og sikkerhedspolitik som en del af den energipolitiske dagsorden, så jeg har svært ved at forestille mig et bedre job. Vores vækstrejse er ligesom at sidde på ryggen af en raket, så det er ret sjovt.” siger Lars Gert Lose til Altinget.dk.

Han mener desuden, at der bør være en større trafik af ansatte mellem embedsværket og det private erhvervsliv. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!

Jeg accepterer vilkårene for nyhedsbreve

Forsiden lige nu

Læs også