Kommunikationsforum

Norsk veteran bliver kommerciel chef for GK

Syv år efter et brancheskift vender Bjørn Richard Johansen tilbage til bureaubranchen som kommerciel chef for Geelmuyden Kiese Group.
Foto: PR
Foto: PR

Efter syv år i ejendomsbranchen gør den norske veteran Bjørn Richard Johansen bureaucomeback som kommerciel direktør for Geelmuyden Kiese Group (GKG) og som rådgiver for bestyrelsen i Paritee, der købte GKG i 2021.

“Den bedste tid i mit liv har været i perioder, hvor jeg har arbejdet med kunder, salg, rådgivning og ledelse på tværs af Norden og internationalt. Da jeg igen så muligheden for at bidrage til at skabe vækst internationalt i Paritee og GK ved at genindtræde i en branche, jeg er velbevandret i, var det en mulighed, jeg måtte gribe,” siger Bjørn Richard Johansen i en pressemeddelelse.

Hos GKG får Bjørn Richard Johansen til opgave at sikre fortsat vækst på de skandinaviske markeder.

“Markedet for strategisk rådgivning udvikler sig, og GK er seriøs omkring sine ambitioner i Danmark, Sverige og Norge. Det handler om at samle de bedste mennesker i vores branche, og jeg ser frem til muligheden for at arbejde sammen med Johansen om at videreudvikle GK Group i Norden,” siger Karne Lykkebo, managing partner i GK Group i pressemeddelelsen.

Bjørn Richard Johansen har tidligere været vicedirektør for Burson-Marsteller i Norge, er medstifter af det strategiske bureau First House og har været rådgiver for den islandske statsminister.

Han kommer fra en stilling som kommunikations- og marketingdirektør i Conceptor Bolig AS.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!

Jeg accepterer vilkårene for nyhedsbreve

Forsiden lige nu

Læs også