Kommunikationsforum

Rud Pedersen åbner kontor i Kyiv

Rud Pedersen Group er en af de første public affairs- og kommunikationsbureauer, der er kommet til Ukraine under krigen.
Direktør i Rud Pedersen Group, Morten Rud Pedersen (tv) og Myron Wasylyk, leder af Ukraine-kontoret (th). | Foto: PR
Direktør i Rud Pedersen Group, Morten Rud Pedersen (tv) og Myron Wasylyk, leder af Ukraine-kontoret (th). | Foto: PR

Rud Pedersens åbner nyt kontor i Kyiv i Ukraine, som skal fungere som lokalt centrum for strategisk rådgivning af virksomheder, institutioner og organisationer, som ønsker at investere eller udvikle deres forretninger i Ukraine. Det skriver virksomheden selv i en pressemeddelelse. 

Kontoret i Kyiv skal ledes af Myron Wasylyk, der har lang erfaring med at drive public affairs i Ukraine, og han har tidligere både rådgivet internationale investorer om ukrainske forhold samt arbejdet med nogle af Ukraines største virksomheder.

”Som en af de første public affairs- og kommunikationsbureauer søger vi at opbygge et stærkt europæisk tilbud ved at være på forkant med udviklingen i Kyiv - en hovedstad, der bliver stadig mere strategisk vigtig. Åbningen af kontoret er et udtryk for tillid til Ukraines bestræbelser på at genopbygge og tiltrække nye virksomheder og investeringer,” udtaler Myron Wasylyk i pressemeddelelsen.

Administrerende direktør for Rud Pedersen Group, Morten Rud Pedersen, fortæller, at det har været en ambition for ham at åbne et kontor i Kyiv.

”Mange internationale virksomheder har trukket sig tilbage på grund af sikkerhedsproblemer. Rud Pedersen Group er en af de første public affairs- og kommunikationsbureauer, der er kommet til Ukraine under krigen med ønsket om at bidrage til genopbygningen af landet. Jeg ser frem til at besøge kontoret i Kyiv inden længe,” siger han og tilføjer:

”Det er Rud Pedersen Groups holdning, at den bedste måde at genopbygge Ukraine er gennem partnerskaber, handel og udenlandske investeringer i ukrainske industrier. Vi oplever allerede en betydelig ukrainsk interesse fra vores kunder.”

Det nye kontor ligger i hjertet af Kyiv på Uafhængighedspladsen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!

Jeg accepterer vilkårene for nyhedsbreve

Forsiden lige nu

Læs også