Kommunikationsforum

Vi er et debat- og netværksforum med over 18.000 K-profiler. Kom og vær med!

Hvem er vi, og hvad vil vi?

Kforum blev stiftet i 1999 og ejes i dag af Watch Medier hos JP/Politikens Hus.
Kforum er et community, der henvender sig til alle med interesse for kommunikation. Vores mål er at oplyse om nye tiltag, tendenser og trends inden for kommunikations- og medieverdenen og i samfundet generelt. Samtidig ønsker vi at skabe en aktiv debat, hvor alle med kvalificerede meninger og holdninger kan komme til orde. Vi har månedligt 100.000 besøgende. Ugentligt sendes vores nyhedsbrev ud til over 16.000 læsere – i nyhedsbrevet får du en oversigt over nye artikler, debatter, K-netværk og K-dage.

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Watch Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.

Hvem skriver på Kforum?

Kforum skrives og redigeres af chefredaktør Timme Bisgaard Munk og resten af redaktionen. I samarbejde med eksterne skribenter fra landets universiteter, andre medier, organisationer, virksomheder og kommunikationsbureauer.

Hvem læser Kforum?

Kforum finder sine kernelæsere blandt de toneangivende medier, interne og eksterne kommunikations/pr-bureauer og -afdelinger samt undervisere og studerende på de højere læreanstalter.
Nyhedsbrevet sendes ud til blandt andre Novo Nordisk, Navision, Lundbeck, DR, Politiken, Lego, FDB, Danske Bank, DSB, DA, Miljøministeriet, DI, LO, PricewaterhouseCoopers, Grey, Carlsberg, TDC, Berlingske Tidende, BRF Kredit, Velux, Københavns Kommune, Udenrigsministeriet, DJØF og TV2.

Efteruddannelse hos Kforum

Hos Kforum har vi en en lang række kurser og faglige netværksgrupper inden for kommunikation og markedsføring. Vores kurser kalder vi og K-netværk er vores faglige erfa-netværk.

Juridiske betingelser for freelance-bidrag til Kommunikationsforum A/S

Eksterne skribenter (freelancere), der leverer en ydelse til Watch Medier, overdrager samtlige økonomiske ophavsrettigheder til ydelsen til Watch Medier. Dog overdrages freelancerens ideelle rettigheder ikke til Watch Medier.

Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på Kforum.


Adresse

Rådhuspladsen 37

1785 København V

Telefon: 53 51 56 70

E-mail: kforum@kforum.dk


Du kan kontakte redaktionen på tlf. 3330 8360.

Vil du være en del af redaktionen på Kforum?

Se om vi har ledige stillinger her.