Kommunikationsforum
Med et abonnement på Kforum får du adgang til branchens største netværk inden for kommunikation, design og markedsføring.

Et abonnement indeholder:

- Adgang til de låste artikler skrevet af vores egne journalister eller leveret af vores redaktionelle partnere. Du får fuld adgang, uanset om du tilgår dem på vores site, eller gennem vores daglige nyhedsbreve.
- Daglige opdateringer på de vigtigste nyheder i branchen direkte i din indbakke.

Et virksomhedsabonnement kan leveres på følgende måder:

- Personligt login så den enkelte medarbejder via brugernavn og password kan læse alt vores indhold, uanset hvor i verden vedkommende befinder sig.
- Login via IP-adresse så alle medarbejdere i virksomheden automatisk er logget ind, når de er på kontoret – eller på VPN-forbindelse.

Priser:

Prisen på et abonnement afhænger af, hvor mange personer, der skal have adgang. Kontakt os for at høre om mulighederne. Vi kan skræddersy et abonnement, der passer til alle behov, uanset om det er 1 brugerlicens eller IP-baserede virksomhedsløsninger.

Priseksempler:

1 brugerlicens til Kforum koster 1.720 kr. i kvartalet
1 brugerlicens til Watch Medier koster 4.300 kr. i kvartalet.
Ønsker du at lære os bedre at kende, tilbyder vi et gratis og uforpligtende prøveabonnement. Du skal blot indtaste navn og e-mail. Opret et prøveabonnement her

Kontakt:

Salgsafdelingen
E-mail: kforum@infowatch.dk
Tlf.: 70 60 59 36
Vi vender tilbage inden for 24 timer mandag-fredag.
Personlige licenser til Kforum må ikke deles med andre. Indholdet må citeres inden for ophavsretslovens rammer.
Læs abonnementsvilkår her.