Kommunikationsforum
Kursus temaer Morgenmøder Gratis morgenmøde: Krisekommunikation – vær forberedt!

Gratis morgenmøde: Krisekommunikation – vær forberedt!

Gratis morgenmøde: Krisekommunikation – vær forberedt!

En krise, der rammer en uforberedt organisation eller virksomhed, kan være enormt skadelig. Derfor handler det om at lægge en plan i fredstid. Vær forberedt, så I ved, hvad I skal gøre, HVIS krisen rammer. Tag med på dette gratis morgenmøde, og få inspiration til, hvordan du kan være med til at styre jer sikkert gennem fremtidige kriser.

Dato
08/10/2024
Hvor
København
Adresse
KU:BE, Dirch Passers Allé 4 2000 Frederiksberg
Kursustype
Morgenmøde

Program

Få styr på din krisekommunikation
Anne-Mette Bro Jöhncke, kommunikationsrådgiver

En krise kan være ødelæggende for din organisation og dens omdømme. Derfor er god krisekommunikation vigtig, når medierne ringer, sociale medier bimler og bamler, kunderne skælder ud, og medarbejderne er flove.

Forberedelse, planlægning og overblik er afgørende, hvis krisen skal kunne kontrolleres og kommunikeres. Men hvad indebærer det? Hvordan tager man hul på arbejdet med strategisk krisekommunikation? Og hvad er en krise egentlig?

Anne-Mette Bro Jöhncke tager os gennem krisens DNA og giver inspiration til, hvordan du kan gå analytisk til værks og tilrettelægge en kommunikation, der kan være med til at ride stormen af.

Når krisen ruller i Brøndby IF
Christian Schultz, kommunikationschef, Brøndby IF

Brøndby IF har gennem tiden prøvet kræfter med forskellige former for kriser – både de store og de små. Hør, hvordan de håndterer pressen, fans og befolkning på de sociale medier og andre stakeholders. Med så meget mediebevågenhed, Brøndby har, er det nemt at ende i uføre. Men med den rette plan og indsats kan der gøres meget for, at en krise ikke bliver en shitstorm.

Du møder

Anne-Mette Bro Jöhncke

Kommunikationsrådgiver, CommAgain
Anne-Mette Bro Jöhncke har 20 års erfaring inden for kommunikationsfaget. Hun er stifter af kommunikationsbureauet CommAgain. Anne-Mettes er uddannet journalist og har senest haft en årrække som først PR-chef og siden kommunikationschef på TV 2.

Christian Schultz

Kommunikationschef, Brøndby IF

Praktisk

Hvornår?

Tirsdag d. 08. oktober 2024, kl. 9.00 – 11.00.

Hvad koster det?

Det er gratis, men tilmelding er et krav.

Hvordan melder jeg mig til?

Tilmeld dig arrangementet hos DM. Er du ikke medlem af DM, skal du oprette en gæsteprofil for at tilmelde dig arrangementet. TILMELD DIG HER

Hvor?

Dagen afholdes hos
KU:BE
Dirch Passers Allé 4
2000 Frederiksberg

Har du spørgsmål?

Skriv til kforum@kforum.dk

Hvad kan vi hjælpe med?

Ditte Havelund

Team- og udviklingsleder

26 36 27 83

Loading posts…