Kforums faglige netværk

Kforum har siden 2009 haft faglige netværk inden for de fleste kommunikationsdiscipliner.

Netværkets fornemste funktion er at skabe rammerne for fortrolige relationer, udveksling af erfaringer, konkrete værktøjer og vidensdeling med professionelle.

Alle vores netværk har fem årlige møder plus det løse og særlige gratisarrangementer for medlemmer. Du får målrettet og faglig sparring med ligesindede inden for dit felt og professionel facilitering af vores dygtige netværksledere.

Med udgangspunkt i best practice og brugbare værktøjer sætter vi fokus på, hvordan du bedst anvender nye muligheder, viden og værktøjer til at styrke din rolle og dine resultater.

På netværksmøderne diskuterer vi såvel vores arbejdsliv som de faglige udfordringer på feltet og aktuelle problemstillinger. Så selvom du er den eneste i din rolle i din organisation, indgår du her i et fagligt fællesskab med ligesindede året rundt.

Du – og de øvrige medlemmer – er selv med til at udvælge temaer for møderne, så vi sikrer os, at det er de mest aktuelle emner for jer.

Kforum vurderer alle optag, så medlemmernes faglighed og kvalifikationer matcher netværkets profil, og deltagerne bidrager med engagement, fortrolighed og styrke til netværket.

Udbytte

  • Fem faglige netværksmøder årligt med emner udvalgt af medlemmerne
  • Op til 20 sparringspartnere og dermed indsigt, erfaring og ideer fra andre organisationer, offentlige såvel som private
  • Rabat på Kforums årlige KOM-konference, som afholdes i samarbejde med Dansk Journalistforbund
  • Et fortroligt rum til deling af aktuelle udfordringer
  • Inspiration og nyeste viden fra førende eksperter, praktikere og folk fra felten
  • 20 % på alle Kforums kurser og masterclasses.

Nysgerrig?

Har du spørgsmål til et konkret netværk, finder du netværkslederens kontaktoplysninger under det enkelte netværk. Se alle netværk her.

Er du i tvivl om, hvilket du passer bedst i, så kontakt netværksansvarlig Marie Louise, som kan guide dig på rette vej.

Marie Louise Rolffes, program- og netværksansvarlig
Tlf.: 30 96 30 40
Mail: marielouise@kforum.dk

Hvad får min arbejdsgiver ud af, at jeg er en del af netværket?

  • En medarbejder med styrkede kompetencer
  • En medarbejder med adgang til andres best practices, unik viden og erfaring hos netværkskollegaer, som sidder i samme rolle og med samme problemstillinger
  • Redskaber og inspiration til at arbejde strategisk og nytænkende, så du fremover kan gøre en positiv forskel i din organisation
  • En motiveret medarbejder i konstant kompetenceudvikling.

Pris

Et års medlemskab koster 11.990 kr. ekskl. moms. Der er rullende tilmelding, så du kan melde dig ind, når det passer dig.