Kommunikationsforum
Netværk Webansvarlige 2

Webansvarlige 2

Webansvarlige 2

Få nye værktøjer, inspiration og sparring med andre webansvarlige, så du kan blive endnu bedre til dit arbejde med udvikling og drift af websites. Med udgangspunkt i best practice og brugbare værktøjer sætter vi fokus på, hvordan du bedst anvender nye muligheder, viden og værktøjer til at styrke din rolle og dine resultater som webansvarlig.

På netværksmøderne diskuterer vi såvel vores arbejdsliv som de faglige udfordringer på feltet og aktuelle problemstillinger. Så selvom du er den eneste i din rolle i din organisation, indgår du her i et fagligt fællesskab med ligesindede året rundt.

Dette netværk er et af Kforums mest populære, og vi har derfor to identiske netværk med to forskellige netværksledere. Der er p.t. kun åbent for nye medlemmer i dette netværk – “Webansvarlige 2” – som ledes af Martin Hörmann.

Fagligt fokus
Netværket er dedikeret din kompetenceudvikling inden for arbejdet med websites og digital udvikling. Vi arbejder bl.a. med indsatsområder som GDPR, tracking, effektmåling, webtilgængelighed, user experience, SEO, AI, webdesign og lovgivning inden for webområdet. Vi dykker ned i aktuelle trends og bliver klogere på brugbare værktøjer, der gør dit arbejde lettere og mere effektivt.

Formål
I netværket får du relevant sparring med andre, der også arbejder professionelt med websites. På hvert møde får du desuden et fagligt oplæg fra en ekspert inden for et emne, som gruppens medlemmer vælger i fællesskab.

Som medlem bringer netværket dig på forkant med den nyeste viden, samtidig med at du på hvert møde får fortrolig sparring med de andre erfarne medlemmer, flere kompetencer og konkrete værktøjer til dit arbejde.

Program

Herunder ser du det foreløbige mødeprogram. I dit medlemskab får du fem møder om året.

Du, og de øvrige medlemmer, er selv med til at udvælge temaer for møderne, så vi sikrer os, at det er de mest aktuelle emner for jer.

11. september 2024
Tema: Besluttes i netværket

13. november 2024
Tema: Besluttes i netværket

Udbytte

Fem faglige netværksmøder årligt med emner udvalgt af medlemmerne.

Op til 20 sparringspartnere og dermed indsigt, erfaring og ideer fra andre organisationer, offentlige såvel som private.

Et fortroligt rum til deling af aktuelle udfordringer.

Inspiration og nyeste viden fra førende eksperter, praktikere og folk fra felten.

20 % på alle Kforums kurser og masterclasses.

Praktisk

Hvad koster det?

11.990,- pr. år, ekskl. moms

Pladser

Der er ledige pladser.

Hvor?

I eller omkring København.
Møderne afholdes på skift hos medlemmerne.

Mødetidspunktet er typisk:

Kl. 9-13, inkl. let morgenmad og frokost.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte netværksleder Martin Hörmann på kforum@kforum.dk

Tilmelding

Kontakt netværksleder for tilmelding, eller hvis du har spørgsmål til netværket.

Hvad kan vi hjælpe med?

Martin Hörrmann

Netværksleder

FAQ