Kommunikationsforum
Kursus temaer AI – kunstig intelligens K-akademi: AI for kommunikatører

K-akademi: AI for kommunikatører

K-akademi: AI for kommunikatører‘AI for kommunikatører’ er en inspirationsdag om AI lige nu, hvor fem talere dykker ned i hver sit aspekt indenfor området. Få inspiration og viden om programmer, jura, custom GPT og meget mere.

Har du brug for hjælp til at finde rundt i junglen af AI-programmer? Kan du svare på, om I egentlig bør bygge jeres egen AI-bot? Har du styr på, hvordan I undgår de juridiske AI-faldgruber?

Det er en hæsblæsende udfordring at holde styr på udviklingen indenfor AI. Derfor har vi sat en dag af til fem talere, som hjælper os med at fokusere og udvælge det mest interessante og relevante indenfor AI netop nu – særligt for kommunikatører.

Du får viden om AI-programmer for kommunikatøren, indsigt i juridiske snublesten, inspiration fra en aktuel case og indblik i arbejdet med at bygge egne AI-modeller.

Kforums K-akademier er små heldagskonferencer med op til seks faglige inspirationsoplæg. Det kan være alt fra spændende cases fra den virkelige verden til helt detaljenørdede perspektiver på vores kommunikation. De varierer imellem k-discipliner og er til for at give dig et skud faglig energi og ny inspiration til din k-rolle. Du får desuden masser af mulighed for at netværke med branchekollegaer.

Dato
24/10/2024
Hvor
København
Adresse
Akademikertårnet, Lindevangs Allé 2, 2000 Frederiksberg
Kursustype
K-akademi
Antal dage
1 dag
Pris
2.990 kr. Early bird rabat t.o.m. 16. september 2024, derefter 3.490 kr. (ekskl. moms)

Program

De vigtigste AI-tendenser for kommunikatøren
Martin Schultz, digital ekspert og stifter af Transmission

Hvor stor en kapacitet er sprogmodeller og chatrobotter om 5 år? Bliver det helt normalt at have en AI-agent, som vores personlige, digitale assistent? Skal vi som kommunikatører gå all in på AI-bølgen, og hvad vil det betyde for kravet om produktivitet?

Og ikke mindst: Hvem kommer de næste par år forrest i kapløbet om at eksperimentere med teknologien – de friske folk fra salg og marketing eller os, kommunikatører?

Det er mildest talt svært at gisne om, hvordan tendenserne for generativ AI ser ud om bare et halvt år. Med udgangspunkt i ovenstående fortæller digital ekspert Martin Schultz, hvor han ser de vigtigste AI-tendenser for kommunikatøren bære hen.

De vigtigste AI-programmer, du skal kende i dag
Trine Pilgaard Jørgensen, Head of Digital Strategi & AI hos Lead Agency

Du kender Chat GPT og måske har du eksperimenteret med Microsoft CoPilot, MidJourney eller Dall-E. Men der findes hundredevis af AI-programmer ”derude”, som du kan bruge som din personlige sparringspartner i kommunikationsafdelingen.

Udviklingen går stærkt, og hvad du drømmer om i dag, kan måske være muligt med det rigtige AI-værktøj i hænderne i morgen. Vi har inviteret Trine Pilgaard Jørgensen, Head of Digital Strategy & AI i Lead Agency, til at hjælpe os med at navigere i de mange AI-værktøjer.

Trine giver os en faciliteret sightseeing og håndplukker de mest lovende, opsigtsvækkende og bedst fungerende AI-programmer netop nu. Kom på forkant med, hvad du skal bruge dine kræfter på, og hvor du skal fokusere, når det gælder AI.

Hvordan sikrer man sig juridisk ved brug af AI?
Advokat Josephine Bock og advokatfuldmægtig Kathrine Kjær, Kromann Reumert

Den juridiske regulering af AI er i den grad kommet på bagkant af den eksplosive udvikling inden for området. Derfor sidder de fleste af os med spørgsmål om ophavsret, databeskyttelse og utilsigtede konsekvenser ved brug af AI, som synes umuligt at få svar på.

Advokat Josephine Bock og advokatfuldmægtig Kathrine Kjær kommer os til hjælp og fortæller om de juridiske rammer, der eksisterer for brugen af AI inden for ophavsret og databeskyttelsesret, og hvordan praksis ser ud på området.

Byg din egen chatbot
Oplægsholder TBA
Næste skridt i jeres AI-rejse er måske jeres egen chatbot? Custom Chat GPT har i hvert fald åbnet muligheden for, at virksomheder selv kan designe deres egen bot og træne den på egne data i et lukket system. En mulighed, som både kan give jer et mere specifikt brugbart AI-program og også løse udfordringerne med datasikkerhed indenfor AI.

Men hvordan går man til arbejdet med at lave sin egen Custom GPT? Og hvordan finder man ud af, om det egentlig er det, der er brug for i jeres virksomhed?

Case TBA
Vi får besøg af en case, som har implementeret AI på arbejdspladsen.

Udbytte

Med dig hjem får du:
Kendskab til de væsentligste AI-programmer for kommunikatører
Indblik i de juridiske forhindringer ift. at bruge AI ansvarligt
Inspiration fra andre, som er i gang med at bruge AI
Et kig ind i fremtiden, når det gælder udviklingen af AI

Du møder

Martin Schultz

Digital ekspert og stifter af Transmission

Trine Pilgaard Jørgensen

Head of Digital Strategi & AI hos Lead Agency

Josephine Bock

Advokat, Kromann Reumert

Kathrine Kjær

Advokatfuldmægtig, Kromann Reumert

Praktisk

Hvornår?

Torsdag d. 24. oktober 2024,
kl. 9.00-15.30.
Kom fra kl. 8.45 til let morgenmad.
Vi begynder kl. 9.00 præcis.

Hvad koster det?

2.990 kr. Early bird rabat t.o.m. 16. september 2024. Derefter 3.490 kr. (ekskl. moms)
Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for.

Hvordan melder jeg mig til?

Tilmeld dig i bunden af siden. Husk EAN-nr. og CVR-nr.

Hvor?

Dagen afholdes hos Akademikertårnet
Lindevangs Allé 2, 2000
Frederiksberg

Hvad inkluderer prisen?

På alle vores kurser får du morgenmad, vegetarisk frokost og lækker forplejning dagen igennem.

Har du spørgsmål?

Skriv til kforum@kforum.dk

Kommer du i bil?

Der er 2 timers fri parkering på Peter Bangs Vej. I parkeringsområdet ved Nimbusparken kan der parkeres uden begrænsning mod betaling. Der er 12 pladser tilknyttet Akademikertårnet, hvor fri p-billet kan hentes i receptionen. Ellers kan der parkeres på vejene, hvor alm. parkeringsregler for Frederiksberg er gældende.

FAQ

Hvad kan vi hjælpe med?

Anna Beck Laulund

Program- og forretningsudvikler

26 72 30 07

Tilmelding

Ønsker du at tilmelde mere end to deltagere, skriv til kforum@kforum.dk

Loading posts…