Kommunikationsforum
Netværk Kampagner

Kampagner

Kampagner

Savner du fortrolig sparring med ligesindede kampagneansvarlige? Kforums netværk for erfarne kampagneansvarlige er for dig, som ønsker at få den nyeste viden fra branchens førende eksperter og diskutere dine faglige og strategiske udfordringer med de andre netværksmedlemmer.

Fagligt fokus
Netværket er for dig, der har flere års erfaring med kampagneplanlægning, og som ønsker at være med i et eksklusivt netværk med andre erfarne kampagneansvarlige. Om du kommer fra en organisation, der arbejder med at ændre adfærd, en NGO eller en kommerciel virksomhed, er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du sidder med ansvaret for din organisations kampagner, budget, medieindkøb og bureaukontakt. Jeres primære marked skal være det danske, da det er afgørende for at kunne erfaringsudveksle bedst muligt.

Vi fokuserer på nye tendenser, processer til strukturering af kampagneplanlægningens mange faser, måling/KPI, partnerskaber, målgrupper og inddragelse af målgrupper, nye medier, valg af bureauer, de kreative processer og meget mere.

Gruppen består allerede af en lang række dygtige kampagneansvarlige med en rigtigt god intern dynamik og lyst til at dele viden.

Formål
Vi bruger hinandens viden og ideer til at springe over fælderne, så vores kampagner kan gøre en større forskel for dig og din organisation. I netværkets fortrolige rum får du mulighed for at diskutere dine daglige udfordringer. På møderne får vi input fra førende eksperter og praktikere, så du kommer hjem med ny viden og inspiration, der gør dig endnu bedre til dit arbejde.

OBS! Ansatte på bureauer eller medier kan ikke deltage i dette netværk.

Program

Herunder ser du det foreløbige mødeprogram. I dit medlemskab får du fem møder om året.

Du, og de øvrige medlemmer, er selv med til at udvælge temaer for møderne, så vi sikrer os, at det er de mest aktuelle emner for jer.

24. september: AI – som redskab
Vi fokuserer på hvordan man kan bruge AI som redskab i kampagnearbejde. Det kan være til opslag på sociale medier eller kreativ udvikling.

27. november: Kampagner på små budgetter
Når der ikke er store budgetter, sætter det krav til kreativiteten. Vi ser på gode råd til at arbejde med kampagner på små budgetter

Udbytte

Fem faglige netværksmøder årligt med emner udvalgt af medlemmerne.

Op til 20 sparringspartnere og dermed indsigt, erfaring og ideer fra andre organisationer, offentlige såvel som private.

Et fortroligt rum til deling af aktuelle udfordringer.

Inspiration og nyeste viden fra førende eksperter, praktikere og folk fra felten.

20 % på alle Kforums kurser og masterclasses.

Praktisk

Hvad koster det?

11.990,- pr. år, ekskl. moms

Pladser

Der er ledige pladser.

Hvor?

I eller omkring København.
Møderne afholdes på skift hos medlemmerne.

Mødetidspunktet er typisk:

Kl. 9-13, inkl. let morgenmad og frokost.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte netværksleder Ditte Havelund på ditteh@kforum.dk

Tilmelding

Kontakt netværksleder for tilmelding, eller hvis du har spørgsmål til netværket.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ditte Havelund

Team- og udviklingsleder

26 36 27 83

FAQ