Kommunikationsforum
Netværk Sociale medier

Sociale medier

Sociale medier

Vi rekrutterer lige nu nye medlemmer til dette netværk, så hvis du er hurtig, kan du få 20 % på det første års medlemskab, inden 1. juli. Skriv til kforum@kforum.dk.

Netværket om sociale medier er for dig, der har minimum et par års erfaring med sociale medier, og som arbejder dedikeret med området i din organisation. I dette netværk får du uvurderlig viden, inspiration og fortrolig sparring med andre dedikerede social medie-ansvarlige.

Fagligt fokus
Vi fokuserer på dilemmaer og løsninger i arbejdet med sociale medier. I samråd arbejder vi med, hvordan god digital kommunikation kan give markante resultater for brand, service og bundlinjen. Vi bringer vores fælles og individuelle fagligheder i spil og diskuterer best practice, brugbare værktøjer og henter konkrete råd til din opgaveløsning.

Netværket er dedikeret din kompetenceudvikling og faglighed inden for sociale medier. Vi arbejder med områder som annoncering, nye funktioner og muligheder, social media governance, forskellige indholdsformater og indholdsstrategi. Vi ser på trends, nye metoder og værktøjer, der gør dit arbejde med sociale medier mere effektivt.

Formål
Vi bruger hinandens viden og ideer til at springe over fælderne, så den digitale kommunikation kan gøre en større forskel for dig og din organisation. I netværkets fortrolige rum får du mulighed for at diskutere dine daglige udfordringer. På netværksmøderne får vi input fra førende eksperter og praktikere, så du kommer hjem med ny viden og inspiration, der gør dig endnu bedre til dit arbejde.

Program

Herunder ser du det foreløbige mødeprogram. I dit medlemskab får du fem møder om året.

Du, og de øvrige medlemmer, er selv med til at udvælge temaer for møderne, så vi sikrer os, at det er de mest aktuelle emner for jer.

18. september 2024
Tema: LinkedIn: Stephen Haar, Communications Lead i Clever, kommer forbi og fortæller, hvordan han arbejder med LinkedIn.

20. november 2024
Tema: Besluttes i netværket

22. januar 2025
Tema: Besluttes i netværket

19. marts 2025
Tema: Besluttes i netværket

21. maj 2025
Tema: Besluttes i netværket

Kforum tilbyder også netværket digitalt indhold og kanaler, som er til dig, der ikke kun arbejder med sociale medier, men hvor sociale medier er en del af din portefølje.

Udbytte

Fem faglige netværksmøder årligt med emner udvalgt af medlemmerne.

Op til 20 sparringspartnere og dermed indsigt, erfaring og ideer fra andre organisationer, offentlige såvel som private.

Et fortroligt rum til deling af aktuelle udfordringer.

Inspiration og nyeste viden fra førende eksperter, praktikere og folk fra felten.

20 % på alle Kforums kurser og masterclasses.

Praktisk

Hvad koster det?

11.990,- pr. år, ekskl. moms

Pladser

Der er ledige pladser.

Hvor?

I eller omkring København.
Møderne afholdes på skift hos medlemmerne.

Mødetidspunktet er typisk:

Kl. 9-13, inkl. let morgenmad og frokost.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte netværksleder Laura Hauer på kforum@kforum.dk

Tilmelding

Kontakt netværksleder for tilmelding, eller hvis du har spørgsmål til netværket.

Hvad kan vi hjælpe med?

Laura Hauer

Netværksleder

FAQ