DI-chef og tidligere Grakom-direktør stifter PA-bureau

Dansk Industri skal have ny chef for Turisme og Oplevelser, efter Maria Krüger Torp stopper for at stifte bureau med sin mand, Thomas Torp.
Ægteparret Thomas Torp og Maria Krüger Torp stifter eget bureau. | Foto: Chris1million
Ægteparret Thomas Torp og Maria Krüger Torp stifter eget bureau. | Foto: Chris1million

Ægtepar og forretningspartnere. Thomas Torp og Maria Krüger Torp kan sætte kryds ved begge, efter de sammen har stiftet bureauet Krüger og Torp. Sammen skal de i det nye bureau rådgive om public affairs, strategisk kommunikation og organisationsudvikling. Det oplyser de i en fælles pressemeddelelse.

Maria Krüger Torp forlader en post som chef for DI Turisme og Oplevelser for at stifte bureauet. Thomas Torp har siden foråret haft sin egen rådgivningsvirksomhed, Thomas Torp & Co. Han stiftede den, kort tid efter han blev fyret som adm. direktør for erhvervsorganisationen Grakom.

Grakoms bestyrelse mente, at Thomas Torp havde drevet virksomhed ved siden af sit job for erhvervsorganisationen og afskedigede direktøren med omgående virkning. Forud for fyringen havde Thomas Torp været adm. direktør for Grakom i ni år.

Sammen mener ægteparret, at de kan tilbyde potentielle kunder en bred vifte af kompetencer.

”Det er i virkeligheden en gammel drøm, som vi nu realiserer. Vi supplerer hinanden godt fagligt, og tilsammen er vi en stærk enhed på både den politiske og samfundsmæssige interessevaretagelse og på kommunikationsrådgivning,” siger Thomas Torp i en pressemeddelelse om det nye bureau.

(Denne artikel er leveret af Kforums søstermedie MediaWatch)

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Forsiden lige nu

Læs også