Pressechef i forsikringsselskab stopper

LB Forsikring skal se sig om efter en ny pressechef, da Marie Grabow Westergaard stopper efter eget valg.
Marie Grabow Westergaard har valgt at opsige sin stilling som pressechef uden at vide præcis, hvad hendes næste job skal være. Foto: Privatfoto
Marie Grabow Westergaard har valgt at opsige sin stilling som pressechef uden at vide præcis, hvad hendes næste job skal være. Foto: Privatfoto
En ny strategiperiode, som LB Forsikring indleder, har fået Marie Grabow Westergaard til at genoverveje sit job som pressechef i forsikringsselskabet. 

"I løbet af de sidste par måneder, har jeg givet mig selv lov til at tænke over, om jeg kunne se mig selv i LB Forsikring i den strategiperiode, som kun lige er begyndt - med de valg og fravalg den bringer til LB Forsikring," skriver hun i et LinkedIn-opslag og fortsætter:
 
"Langsomt men sikkert blev jeg klar over, at det kunne jeg ikke. Heldigvis er LB sådan et fantastisk rart sted, hvor man kan tale med sine chefer om den slags overvejelser, og derfor er vi blevet enige om at skilles i god ro og orden." 
 
Over de næste to måneder vil hun sikre en god overgang i forhold til sin afløser, som LB Forsikring er begyndt at efterlyse i et jobopslag. 

Marie Grabow Westergaard er endnu ikke afklaret med, hvad hun nu skal, oplyser hun i opslaget. 

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Forsiden lige nu

Læs også