Kommunikationsforum
Kursus temaer AI – kunstig intelligens AI og Chat GPT for øvede

AI og Chat GPT for øvede

AI og Chat GPT for øvedeDette kursus afholdes også i Aarhus den 30. oktober. Tilmeld dig her
.

Er du allerede blevet venner med Chat GPT, og er du klar til at gå det næste skridt? Så er ’AI og Chat GPT for øvede’ kurset for dig. Her lærer du at skabe højere kvalitet med AI, og du får erfaring med mere avancerede brugsscenarier som eksempelvis automatiseringer og udvikling af specifikke chatbotter.

Hvis du er vant til at arbejde med Chat GPT i dit arbejde, så kender du sikkert oplevelsen af, at selvom mulighederne synes uanede, så kan resultaterne af og til forekomme lidt begrænsede. Derfor bliver fokus i høj grad at øge kvaliteten af det output, man får fra sprogmodellen. Men hvordan gør man det? Og hvordan genskaber man kvaliteten? Dét er det primære fokus for kurset her.

Du får en dybdegående gennemgang af sprogmodellens opbygning, og i særlig grad ser vi på, hvordan man ved at anvende en struktureret tilgang til prompting kan skabe højere kvalitet i sit output. Derudover lærer du, hvordan man opsætter automatiseringer af eksempelvis indholdsproduktion, så Chat GPT’s bliver en endnu mere effektiv kollega samt, hvordan man skaber personaliserede kommunikationsstrategier og kampagner.

Vi skal også se nærmere på, hvordan man kan bruge personaer i Chat GPT’s customize-funktion, og du lærer at udvikle chatbotter, som du kan træne til en specifik opgave.

Udover Chat GPT vil vi også berøre Microsofts CoPilot. I løbet af dagen får du en case, som du skal løse med AI-værktøjer. Og slutteligt drøfter vi gode retningslinjer for den ansvarlige brug af Generativ AI samt hvornår, man bør deklarere brugen af Generativ AI.

Målgruppe:
Du er kommunikatør og er vant til at arbejde med Chat GPT. Du ved, hvad prompting er, hvad generativ AI er, og du har brugt Chat GPT eller lignende sprogmodeller en del i dit arbejde.

Du skal have betalt adgang til Chat GPT 4.

Dato
26/09/2024
Hvor
København
Adresse
Akademikertårnet, Lindevangs Allé 2, 2000 Frederiksberg
Kursustype
Kursus
Antal dage
1 dag
Pris
6.490 kr. Der er kollegarabat på 20 % på alle efterfølgende tilmeldinger, hvis I er flere fra samme virksomhed, der gerne vil deltage.

Udbytte

Med dig hjem får du:
En dybdegående indsigt i, hvordan Chat GPT fungerer
Du er i stand til at prompte på et højere niveau, opsætte automatiseringer i Chat GPT og skabe bedre indhold med Chat GPT
Du har desuden fået erfaring med at udvikle din egen chatbot og træne den til at håndtere en specifik opgave

Du møder

Jonas Bladt Hansen

Rådgiver og ekspert i digitale kanaler

Praktisk

Hvornår?

Torsdag d. 26. september 2024,
kl. 09.00-15.30.
Kom fra kl. 08.45 til let morgenmad.
Vi begynder kl. 9.00 præcist.

Hvad koster det?

6.490 kr. (ekskl. moms)
Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for.

Hvordan melder jeg mig til?

Tilmeld dig i bunden af siden. Husk EAN-nr. og CVR-nr.

Hvor?

Dagen afholdes hos Akademikertårnet
Lindevangs Allé 2, 2000
Frederiksberg

Hvad inkluderer prisen?

På alle vores kurser får du morgenmad, vegetarisk frokost og lækker forplejning dagen igennem.

Har du spørgsmål?

Skriv til kforum@kforum.dk

Kommer du i bil?

Der er 2 timers fri parkering på Peter Bangs Vej. I parkeringsområdet ved Nimbusparken kan der parkeres uden begrænsning mod betaling. Der er 12 pladser tilknyttet Akademikertårnet, hvor fri p-billet kan hentes i receptionen. Ellers kan der parkeres på vejene, hvor alm. parkeringsregler for Frederiksberg er gældende.

FAQ

Hvad kan vi hjælpe med?

Anna Beck Laulund

Program- og forretningsudvikler

26 72 30 07

Tilmelding

Ønsker du at tilmelde mere end to deltagere, skriv til kforum@kforum.dk

Loading posts…