Cepos afviser, at trekløvers tilstedeværelse ved møde kan forbindes med fyring af direktør

Borgerlige stemmer har siden afskedigelsen af Martin Ågerup udtrykt bekymring for CEPOS’ fremtidige integritet. 
Jes Brinchmann Christensen indtræder snart som ny direktør i Cepos og er indtil da vicedirektør i Dansk Erhverv. | Foto: Dansk Erhverv
Jes Brinchmann Christensen indtræder snart som ny direktør i Cepos og er indtil da vicedirektør i Dansk Erhverv. | Foto: Dansk Erhverv

Frihedsbrevet har bragt en artikel i deres nyhedsbrev, der insinuerer, at tilstedeværelsen af Bjarne Corydon, Michael Kristiansen og Morten Høyer – altså tre markante samfundsprofiler – ved et strategimøde i Cepos har ført til afskedigelsen af Martin Ågerup. 

Det skriver Børsen, der samtidig melder, at flere borgerlige stemmer har udtrykt bekymring for tænketankens fremtidige integritet grundet den nye ansættelse af tidligere vicedirektør i Dansk Erhverv Jes Brinchmann Christensen. 

Martin Ågerup selv kan godt se, hvordan man kan få den tanke, at tilstedeværelsen af de tre kan have forbindelse til afskedigelsen, men han afviser, at Cepos’ uafhængighed skulle være i fare. 

Martin Ågerup har igennem 19 år fungeret som direktør i den kendte tænketank, som han selv har været med til at starte. 

Cepos beskriver sig selv som en uafhængig borgerlig-liberal tænketank, så der bliver ikke bare trukket på skulderen over de borgerlige stemmer, der anfægter tænketankes integritet efter afskedigelsen af Martin Ågerup. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Forsiden lige nu

Læs også