Have Kommunikation opruster med ny vicedirektør

En ”større strategisk oprustning” har fået direktøren i Have Kommunikation til at udpege en næstkommanderende. 
Anja Linnet går fra chefrådgiver til næstkommanderende i kulturbureauet Have Kommunikation og PR. | Foto: Have Kommunikation og PR / PR
Anja Linnet går fra chefrådgiver til næstkommanderende i kulturbureauet Have Kommunikation og PR. | Foto: Have Kommunikation og PR / PR

Anja Linnet er fra 30. maj ny vicedirektør for Have Kommunikation og PR, hvor hun har arbejdet siden 2018, først som seniorrådgiver og senest som chefrådgiver, oplyser bureauet i en pressemeddelelse. 

Baggrunden er, at bureauet gennem det seneste halvandet år har udvidet og føjet nye kerneydelser til porteføljen, såsom digitale løsninger, public affairs, strategisk ledelsesrådgivning og senest rådgivning om kunstig intelligens i kulturlivet.

Udviklingen kalder på flere ledelseskræfter. 

”Anja har spillet en absolut nøglerolle i udviklingen af selskabet de senere år – både forretnings- og organisationsmæssigt. Hun er en værdifuld sparringspartner for mig, og hun har udvist en enestående evne til at lede og inspirere vores medarbejdere,” siger Michael Feder, adm. direktør for Have Kommunikation og PR, i meddelelsen. 

Han tilføjer, at Anja Linnet vil få en meget central rolle i firmaets strategiske udvikling i de kommende år.

Selv siger Anja Linnet blandt andet om udnævnelsen: 

”Jeg glæder mig til at dedikere endnu mere tid til ledelse, forretnings- og organisationsudvikling. Forandring er jo blevet normaltilstanden i kommunikationsverdenen, og det stiller kæmpestore krav til vores kernefaglighed som rådgivere og kommunikatører.” 

Anja Linnet har tidligere haft ledende kommunikationsstillinger i både forlags- og musikbranchen hos bl.a. People’s Press og ArtPeople.

Det er første gang siden 2010, at Have Kommunikation og PR udnævner en vicedirektør. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Forsiden lige nu

Læs også