K-museum får ny direktør

ENIGMA’s nye chef kommer fra Det Kgl. Teater.
Efter otte år skifter Det Kgl. Teaters k-direktør til museumsverdenen. | Foto: Det Kongelige Teater, Camilla Winther
Efter otte år skifter Det Kgl. Teaters k-direktør til museumsverdenen. | Foto: Det Kongelige Teater, Camilla Winther

Magnus Restofte bliver ny museumsdirektør for ENIGMA - Museum for post, tele og kommunikation. Han kommer fra en stilling som k-direktør på Det Kgl. Teater.

”Vi glæder os til at byde velkommen til Magnus Restofte, og til at museet kan nyde godt af hans mange erfaringer med at arbejde med udvikling af publikumsrelationer og kendskabsopbygning og udvikling af et tæt samarbejde med de fonde, der har været meget hjælpsomme i forbindelse med museets etablering, og andre samarbejdspartnere”, siger formanden for ENIGMA, CEO for PostNord Danmark, Peter Kjær Jensen i en pressemeddelelse.

Ifølge den nye museumsdirektør står ENIGMA over for en ”afgørende kommerciel udvikling”, som han ser et stort samfundsmæssigt behov for.

”ENIGMA kigger både frem og tilbage i tiden – og tør tage et kritisk blik på kommunikationens udvikling og indvirkning på os som individer. Dermed kan vi som kulturinstitution også bidrage til løsningen af en af vores helt store udfordringer: At forstå kommunikationens enorme påvirkning på vores dagligdag og forståelse af virkeligheden. Her er ENIGMAs stemme relevant og yderst vigtig,” siger Magnus Restofte i pressemeddelelsen.

Magnus Restofte har været otte år som k-chef, k-direktør og medlem af direktionen hos Det Kgl. Teater. På ENIGMA afløser han Jane Mylenberg. 

Magnus Restofte tiltræder 1. november.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Forsiden lige nu

Læs også