Pressechef i DMI skifter job

Anja Fonseca, der har været pressechef hos Danmarks Meteorologiske Institut de seneste fem år, vender nu ”tilbage til rødderne”. 

Anja Fonseca, der tidligere har været vejrvært og redaktør i DR og senest pressechef hos Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) fortsætter i kommunikationssporet i et nyt job. 

Fra 1. oktober skifter hun til stillingen som presse- og kommunikationschef hos GEUS, der står for De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland. 

”Jeg vil hermed fortsat være en del af det store Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet-moderskib – og skal fortsat arbejde med nogle af tidens vigtigste dagsordener; klima, energi, miljø og grøn omstilling, hvor GEUS’ kompetencer spiller en afgørende rolle,” skriver hun på LinkedIn. 

Anja Fonseca kalder selv jobskiftet ”vender tilbage til rødderne”, fordi hun oprindeligt læste geologi

”Selvom jeg er ovenud begejstret ved tanken om mit nye arbejde, så er det dog også med vemod, at jeg i dag siger farvel til verdens bedste Danmarks Meteorologiske Institut, som har givet mig et hav af nye faglige indsigter og ikke mindst en ’vejrdag’ fyldt med alskens solskinshistorier. Kæmpe tak for samarbejdet til alle jer skønne DMI’ere, som jeg har været så heldig at dele hus og tid med,” tilføjer hun. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Forsiden lige nu

Læs også