Erhvervsorganisation hyrer ny PA- og k-direktør fra Finans Danmark

Landbrug & Fødevarer har ansat Claus Horsted som ny direktør for public affairs og kommunikation. Han kommer fra en stilling som PA-chef i Finans Danmark.
Claus Horsted siger om sin kommende arbejdsgiver: ”Erhvervet spiller en helt afgørende rolle i samfundet med helt forståelige høje forventninger til følge.” | Foto: Landbrug & Fødevarer / Pr
Claus Horsted siger om sin kommende arbejdsgiver: ”Erhvervet spiller en helt afgørende rolle i samfundet med helt forståelige høje forventninger til følge.” | Foto: Landbrug & Fødevarer / Pr

Claus Horsted, 45, tiltræder midt i december stillingen som direktør for public affairs og kommunikation i Landbrug & Fødevarer, L&F. 

Det fremgår af en pressemeddelelse fra erhvervsorganisationen. 

Claus Horsted kommer fra interesse- og arbejdsgiverorganisationen Finans Danmark og har mangeårig erfaring inden for politisk kommunikation, strategi og interessevaretagelse, fremgår det af meddelelsen.

Han har tidligere blandt andet været kampagnechef og souschef hos partiet Venstre samt seniorrådgiver hos Radius CPH.

Direktør for politik, bæredygtighed og kommunikation i L&F, Morten Boje Hviid, ser frem til samarbejdet:

”Claus er en skarp analytisk kapacitet med erfaring på både strategisk, taktisk og operationelt niveau. Vores medlemmer kan glæde sig til at trække på en enorm politisk ballast, ligesom Claus har rig erfaring med kampagner og kommunikation. Og så har han flere gange vist, at han både kan tænke og løbe hurtigt, når det kræves. Det bliver et stort plus i den stilling, han træder ind i”.

Fra Claus Horsted selv lyder det i meddelelsen:

”Erhvervet spiller en helt afgørende rolle i samfundet med helt forståelige høje forventninger til følge. Det gælder, både når vi taler om en bæredygtig produktion af kvalitetsfødevarer, biosolutions, forsyningen af grøn energi og om at skabe arbejdspladser i hele landet.”

Han overtager stillingen efter Andreas Bach Mortensen, der i august vendte tilbage til politisk kommunikation i en stilling som sekretariatschef i Liberal Alliance.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Forsiden lige nu

Læs også

Job

Se flere jobs