Ny, men gammelkendt, kommunikationschef på Via University College

Henrik Varmark er fra i dag, onsdag, ansvarlig for kommunikationsafdelingen med omkring 45 medarbejdere hos Via i Aarhus.
Henrik Varmark har en master i virksomhedskommunikation og er cand.mag. i litteratur og medier, begge uddannelser fra Aarhus Universitet. | Foto: Via University College /pr
Henrik Varmark har en master i virksomhedskommunikation og er cand.mag. i litteratur og medier, begge uddannelser fra Aarhus Universitet. | Foto: Via University College /pr

Via University College har ansat Henrik Varmark som ny kommunikationschef fra i dag, onsdag. Han kommer fra en stilling som kommunikationschef på Erhvervsakademi Aarhus, hvor han har været siden 2014, men han arbejdede fra 2008 til 2014 i Vias kommunikationsafdeling i forskellige leder- og konsulentroller.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Som kommunikationschef får 48-årige Henrik Varmark ansvar for ca. 45 medarbejdere.

Han skal, ifølge meddelelsen, blandt andet stå i spidsen for at udvikle og implementere en kommunikationsstrategi for Via og for at drive uddannelsesinstitutionens kommunikationsindsats på både de indre og ydre linjer. Herunder skal der skabes en proaktiv mediestrategi, ligesom rekrutteringsstrategi og brobygningsaktiviteter skal udvikles. 

Henrik Varmark har en master i virksomhedskommunikation og er cand.mag. i litteratur og medier, begge uddannelser fra Aarhus Universitet. 

Han afløser Lisbeth Katborg Bjerre, der i maj skiftede fra at være chef for enhederne Kommunikation, Studieliv og Internationalisering i Via til stabschef på Aarhus Universitet.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Forsiden lige nu

Læs også

Job

Se flere jobs