Kforums mangeårige redaktør Timme Bisgaard Munk stopper 1. januar 2024

Timme Bisgaard Munk stopper med udgangen af året som redaktør på Kforum for at indtage en ny rolle som analytiker og kommentator med ugentlige bidrag.
Foto: PR
Foto: PR

Fra 1. januar har Timme Bisgaard Munk valgt at overgå til en ny rolle på Kforum, hvor han frem for at være redaktør vil levere ugentlige bidrag som analytiker og kommentator. 

Timme Bisgaard Munk udtaler i forbindelse med sin fratrædelse og rolleskift:

”Efter 25 år som redaktør skal der ske noget nyt i mit arbejdsliv. Kforum har i JPPOL/Watch Medier fået en stærk publicistisk ejer og et hjemsted med sans for ordentlig og faglig nichejournalistik. Det glæder mig meget. Jeg vil benytte lejligheden til at sige tak til alle de mennesker og medarbejdere, som jeg har arbejdet med gennem de sidste 25 år, som har gjort os allesammen klogere på kommunikation. Det har været en stor faglig og personlig glæde. Jeg vil også gerne takke kunder og læsere, som i alle de mange år har støttet op om Kforum i både gode og dårlige tider. Kun i kraft af jeres bidrag er Kforum det vigtigste medie for alle, som forholder sig tænkende til kommunikation.” 

Timme Bisgaard Munk afløses af Tine Brødegaard Hansen, der har en stærk profil inden for nichejournalistik og erhvervsjournalistik. Hun kommer fra en stilling som medredaktør på Kforum.

Watch Medier opkøbte Kforum for halvandet år siden og har siden investeret i en udvidet nyhedsdækning målrettet professionelle kommunikatører.

”Vi skylder Timme en stor tak for hans arbejde med integrationen af Kforum i Watch Medier. Han har en stor del af æren for, at det nye Kforum har fået en flyvende start. Derfor er vi også begejstrede for, at Timme fortsat vil være at finde i spalterne i sin nye rolle som kommentator og analytiker,” siger Nicolai Raastrup, redaktionschef på Watch Medier, der desuden glæder sig over, at et stærkt team står klar til at bringe Kforum videre.

”Kforums fremtid er i trygge hænder, og jeg kunne ikke forestille mig nogen bedre end Tine Brødegaard Hansen til at stå i spidsen for vores arbejde med at udvikle vores journalistik til professionelle kommunikatører,” siger han.

Ud over mediet driver Kforum også landets førende kursus- og netværksforretning målrettet kommunikation til kommunikationsfolket. Den forretning ledes fortsat af Ditte Bjaaland Havelund.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Forsiden lige nu

Læs også