Bilkoncern henter kommunikatør fra koncertarrangør

Anders Rune Hansen skal fremover arbejde for Semler Gruppen A/S, herunder særligt med det spanske sportsbils- og livsstilsmærke Cupra.
Anders Rune Hansen har tidligere arbejdet næsten 20 år for Soundvenue. | Foto: Privat
Anders Rune Hansen har tidligere arbejdet næsten 20 år for Soundvenue. | Foto: Privat

I det nye år skifter Anders Rune Hansen koncertarrangøren All Things Live Denmark ud med Semler Gruppen A/S, hvor han skal være PR & brand activation specialist. Det skriver han selv på LinkedIn.

Han nåede kun at arbejde for All Things Live Denmark i små ni måneder, men i sit opslag kalder han det nye job for ”en enestående og virkelig spændende mulighed, jeg ikke kunne sige nej til.”

”Der gror ikke mos på en rullesten og netop følelsen af fremdrift, eller ‘drive’, kendetegner et måske lidt overraskende, men virkeligt spændende spring i min karriere, når jeg starter hos Danmarks største bilkoncern Semler Gruppen A/S, efter nytår,” skriver han videre.

I sit opslag skriver han, at han har en stærk interesse for bil- og motorsportsbranchen, men at han står over for en stejl læringskurve med ”lidt sommerfugle i maven.”

Inden Anders Rune Hansen skiftede til All Things Live Denmark i april i år, havde han arbejdet for Soundvenue siden 2003. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Forsiden lige nu

Læs også