Rokade i DI fører til tom k-direktørstol lidt endnu

Om få dage forventer erhvervsorganisationen Dansk Industri (DI) at kunne præsentere en ny public affairs- og kommunikationsdirektør. 
Morten Høyer (foto) giver stafetten som public affairs- og kommunikationsdirektør i DI videre til en afløser, der endnu ikke er offentliggjort. | Foto: DI / PR
Morten Høyer (foto) giver stafetten som public affairs- og kommunikationsdirektør i DI videre til en afløser, der endnu ikke er offentliggjort. | Foto: DI / PR

Forfremmelser i Dansk Industri (DI) betyder, at posten som public affairs- og kommunikationsdirektør i landets største erhvervsorganisation står tom et par dage endnu. Det fremgår af en pressemeddelelse fra DI. 

Morten Høyer, der hidtil har haft stillingen, overtager nemlig posten som politisk direktør efter Emil Fannikke Kiær, som i snart fire år har haft den, men nu bliver ny erhvervs- og medlemsdirektør.

Som ny politisk direktør får Morten Høyer det overordnede direktionsansvar for DI’s politiske linje og politikudvikling.

Det gælder, ifølge meddelelsen, også ”ansvar for de tværgående politiske enheder, analyser samt samfundsøkonomiske modeller og planer”. 

”Med DI’s position som Danmarks største erhvervsorganisation følger et enormt politisk ansvar for både erhvervslivet og samfundet,” udtaler Morten Høyer i meddelelsen, hvor han tilføjer, at det ansvar både handler om at sikre virksomhederne som ”indtjeningsmotor” for velfærdssamfundet samt at styrke deres samarbejde med beslutningstagerne. 

”Jeg er stolt af vores mange resultater de seneste år, men nu er det nødvendigt og naturligt med endnu et gearskifte, og derfor glæder jeg mig over, at både Emil Fannikke Kiær og Morten Høyer har takket ja til større ansvarsområder,” udtaler Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør i DI, blandt andet i meddelelsen. 

Emil Fannikke Kiær afløser Anders Søndergaard Larsen, som efter eget ønske har valgt at fratræde stillingen som medlemsdirektør for at tiltræde en ny fremtidig rolle i DI.

Morten Høyer og Emil Fannikke Kiær tiltræder de nye ansvarsområder i dag 15. april 2024.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Forsiden lige nu

Læs også