Tidligere V-partisekretær rykker til Ulveman & Børsting

Christian Hüttemeier sadler om og indtræder som partner og en del af ledelsen i kommunikationsbureauet. 
Kriser i politik slider, lød det fra Christian Hüttemeier, da han forlod posten som partisekretær i Venstres. | Foto: PR
Kriser i politik slider, lød det fra Christian Hüttemeier, da han forlod posten som partisekretær i Venstres. | Foto: PR

Når der i pressemeddelelsen fra kommunikationsbureauet Ulveman & Børsting står, at man henter ”en tung politisk profil” med lang kommunikationserfaring ind i partnerkredsen, er det ingen overdrivelse.

Den nye partner, som også indtræder i ledelsen, er Christian Hüttemeier, der har haft en markant karriere i Venstre. Senest som partisekretær i fire år.

Den post forlod han i februar i år uden andet job på hånden med begrundelsen, at ”kriser i politik slider”, som Altinget skrev. 

Tidligere har han været pressechef samme sted samt særlig rådgiver for daværende Venstre-statsminister Lars Løkke Rasmussen. 

Derudover har Christian Hüttemeier blandt andet været kommunikationsdirektør i Landbrug & Fødevarer samt politisk reporter hos Jyllands-Posten og Politiken. 

”Christian Hüttemeier er et kæmpe scoop for os som virksomhed og vores kunder,” udtaler grundlægger og partner Michael Ulveman i en pressemeddelelse og tilføjer: 

”Han er uden tvivl én af de tungeste og dygtigste rådgiverprofiler i dansk politik, hvor han i en årrække har været helt tæt på beslutningerne i dansk toppolitik. Sammenholdt med hans journalistiske erfaring er vi helt overbeviste om, at vi har det bedste grundlag for at fortsætte vores vækst og styrkeposition i markedet.” 

Selv udtaler Christian Hüttemeier, at bureauet, ifølge ham, har ”landets dygtigste hold af rådgivere, der hver dag hjælper centrale virksomheder i ind- og udland med at sætte fodaftryk på samfundet omkring os”. 

Ud over ansættelsen af Christian Hüttemeier udvides antallet af ansatte i Ulveman & Børsting med yderligere to profiler, så antallet runder 30. 

Det gælder Kirsten Palmer som rådgiver fra den 1. juni. Hun er tidligere pressechef i Miljøministeriet, ligesom hun har været presseansvarlig i Gigtforeningen og redaktør på DR og vært på TV 2. 

Derudover gælder det Rasmus Bragh Schulz som ny konsulent fra 1. september. Han er hentet direkte fra Berlingskes politiske redaktion og har desuden en fortid hos TV 2. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Forsiden lige nu

Læs også